Xiaomi Redmi Note 3 – zamena ili popravka konektora punjenja

Ako je razlog nefunkcionalnosti Vašeg mobilnog uređaja to što ne može da napuni svoju bateriju, mi Vam možemo pomoći profesionalnom intervencijom zamene ili popravke konektora punjenja na Xiaomi Redmi Note 3 pametnom telefonu. U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu navedenu uslugu pružamo vrlo sigurno, pouzdano i u najkraćem mogućem roku.

Zamena konektora punjenja Xiaomi Redmi Note 3 – Doktor MobilXiaomi Redmi Note 3 je mobilni telefon jednostavnog i dopadljivog izgleda, sa finim metalnim kućištem, koji se odlikuje podrškom za hibridni Dual SIM, velikim 5.5-inčnim ekranom osetljivim na dodir u Full HD rezoluciji, šestojezgarnim procesorom sa 2 GB RAM i 16 GB interne memorije (+ microSD slot za kartice do 256 GB) i kamerama od 16 MP (primarna, sa faznim autofokusom i dvotonskim LED blicem) i 5 MP (selfi).

Ima i brz skener otiska prsta, radi na operativnom sistemu Android 5.1.1 (Lollipop), a odličnu autonomiju u radu, naravno ukoliko je na uređaju sasvim ispravan konektor punjenja, pruža mu integrisana baterija od izdašnih 4050 mAh kapaciteta.

Zamena ili popravka konektora napajanja na Xiaomi Redmi Note 3

Nažalost, konektor punjenja ili napajanja je hardverska komponenta koja se prilično lako može pokvariti ili oštetiti, naročito ako se sa njom grubo postupa prilikom kačenja uređaja na punjač, a nepovoljan rezultat mogu da izazovu i kvašenje tog dela telefona i neadekvatan električni napon.

U svakoj od nabrojanih situacija postoji velika verovatnoća da dođe do nefunkcionalnosti mobilnog telefona, jer će biti onemogućen da puni svoju bateriju (ili će to raditi veoma otežano) i da se redovno i nesmetano napaja električnom energijom.

Telefon sa ovim kvarom ponekad i ne registruje da je priključen na punjač, ali servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu je tu da za Vas problem sa konektorom punjenja reši pouzdano i efikasno.

Donesite ili pošaljite svoj smartfon u naš servis, pa ćemo operaciju zamene ili popravke konektora punjenja na Xiaomi Redmi Note 3 mobilnom telefonu uraditi sigurno, bezbedno i u najkraćem mogućem roku.

Cena zamene ili popravke konektora punjenja na Xiaomi Redmi Note 3

U Doktor Mobil servisu postupak zamene ili popravke konektora punjenja na Xiaomi Redmi Note 3 smartfonu vršimo po povoljnoj ceni. Ako Vam budu neophodni precizniji podaci o ceni ili roku za pružanje ove usluge, izvolite, pozovite nas na telefone našeg servisa ili nam pošaljite pisani upit preko forme u nastavku ovog teksta.

Upit o ceni zamene konektora punjenja na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

011/405-80-49  - 062/16-17-002  - 064/311-7552

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Profesionalne usluge servisa mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, pored uspešnog otklanjanja problema sa konektorom punjenja, obuhvataju i druge specijalističke intervencije, kao što su zamena baterije na mobilnom telefonu, dekodiranje mobilnog telefona i kompletan servis mobilnih telefona (efikasna popravka svih softverskih i hardverskih kvarova na smartfonima različitih proizvođača).