Ako je razlog nefunkcionalnosti Vašeg mobilnog uređaja to što ne može da napuni svoju bateriju, mi Vam možemo pomoći profesionalnom intervencijom zamene ili popravke konektora punjenja na Xiaomi Redmi Note 3 pametnom telefonu. U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu navedenu uslugu pružamo vrlo sigurno, pouzdano i u najkraćem mogućem roku.

Zamena konektora punjenja Xiaomi Redmi Note 3 – Doktor MobilXiaomi Redmi Note 3 je mobilni telefon jednostavnog i dopadljivog izgleda, sa finim metalnim kućištem, koji se odlikuje podrškom za hibridni Dual SIM, velikim 5.5-inčnim ekranom osetljivim na dodir u Full HD rezoluciji, šestojezgarnim procesorom sa 2 GB RAM i 16 GB interne memorije (+ microSD slot za kartice do 256 GB) i kamerama od 16 MP (primarna, sa faznim autofokusom i dvotonskim LED blicem) i 5 MP (selfi).

Ima i brz skener otiska prsta, radi na operativnom sistemu Android 5.1.1 (Lollipop), a odličnu autonomiju u radu, naravno ukoliko je na uređaju sasvim ispravan konektor punjenja, pruža mu integrisana baterija od izdašnih 4050 mAh kapaciteta.

Zamena ili popravka konektora napajanja na Xiaomi Redmi Note 3

Nažalost, konektor punjenja ili napajanja je hardverska komponenta koja se prilično lako može pokvariti ili oštetiti, naročito ako se sa njom grubo postupa prilikom kačenja uređaja na punjač, a nepovoljan rezultat mogu da izazovu i kvašenje tog dela telefona i neadekvatan električni napon.

U svakoj od nabrojanih situacija postoji velika verovatnoća da dođe do nefunkcionalnosti mobilnog telefona, jer će biti onemogućen da puni svoju bateriju (ili će to raditi veoma otežano) i da se redovno i nesmetano napaja električnom energijom.

Telefon sa ovim kvarom ponekad i ne registruje da je priključen na punjač, ali servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu je tu da za Vas problem sa konektorom punjenja reši pouzdano i efikasno.

Donesite ili pošaljite svoj smartfon u naš servis, pa ćemo operaciju zamene ili popravke konektora punjenja na Xiaomi Redmi Note 3 mobilnom telefonu uraditi sigurno, bezbedno i u najkraćem mogućem roku.

Cena zamene ili popravke konektora punjenja na Xiaomi Redmi Note 3

U Doktor Mobil servisu postupak zamene ili popravke konektora punjenja na Xiaomi Redmi Note 3 smartfonu vršimo po povoljnoj ceni. Ako Vam budu neophodni precizniji podaci o ceni ili roku za pružanje ove usluge, izvolite, pozovite nas na telefone našeg servisa ili nam pošaljite pisani upit preko forme u nastavku ovog teksta.

Upit o ceni zamene konektora punjenja na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

Pozovite nas i zakažite servis

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Profesionalne usluge servisa mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, pored uspešnog otklanjanja problema sa konektorom punjenja, obuhvataju i druge specijalističke intervencije, kao što su zamena baterije na mobilnom telefonu, dekodiranje mobilnog telefona i kompletan servis mobilnih telefona (efikasna popravka svih softverskih i hardverskih kvarova na smartfonima različitih proizvođača).

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena