• Tel: 011/405-8049
  • Mob: 062/161-7002

Xiaomi Redmi Note 4 – zamena displeja

Svako ko poseduje pametni telefon sa velikim ekranom (fablet) verovatno je svestan da mora malo više da ga pričuva od udaraca, jer bi se u nepovoljnom sticaju okolnosti dosta lako moglo desiti da se ošteti njegov displej. Takav problem servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu rešavamo pouzdanom operacijom zamene ekrana na Xiaomi Redmi Note 4 smartfonu.

Zamena ekrana na Xiaomi Redmi Note 4 u servisu Doktor MobilXiaomi Redmi Note 4 je noviji model (2017) pametnog telefona kineskog proizvođača poznatog po pristupačnim cenama za uređaje dobrih performansi, a dolazi sa kvalitetnim i prostranim kapacitivnim 5.5-inčnim IPS LCD touchscreen ekranom u Full HD rezoluciji (1080 x 1920 piksela).

Ovaj fablet koji radi na Androidu verzije 6.0 (Marshmallow), ima osmojezgarni procesor na 2.0 GHz, 2/3/4 GB RAM i 32/64 GB (u zavisnosti od verzije) interne memorije (+ microSD slot za kartice do 256 GB), kamere od 5 MP (selfi) i 13 MP (glavna, sa faznim autofokusom, dvotonskim LED blicem i obiljem softverskih funkcija), a natprosečnu autonomiju u radu pruža mu integrisana baterija kapaciteta 4100 mAh.

Zamena ekrana na Xiaomi Redmi Note 4

Kada se, nažalost, dogodi da se na pametnom telefonu slomije ili ošteti displej (to se najčešće dešava prilikom ispuštanja uređaja na čvrstu podlogu ili udarca), najvažnije je proveriti njegovu funkcionalnost.

Ukoliko se ustanovi da LCD telefona ne daje sliku, tačskrin ne reaguje na dodir kako treba ili je napuklo staklo, jasno je da je u pitanju ozbiljnije oštećenje za čiju popravku je neophodno uraditi zamenu i ugradnju novog ekrana.

Osetljivu operaciju zamene ekrana na Xiaomi Redmi Note 4 pametnom telefonu u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu za Vas ćemo obaviti kvalitetno i bezbedno (bez bilo kakvog rizika po mobilni uređaj).

Naši vrlo iskusni i stručni serviseri ovu uslugu pružiće Vam garantovano sigurno, pouzdano i svakako u najkraćem mogućem vremenskom roku (on zavisi jedino od trenutne gužve u servisu).

Cena zamene ekrana na Xiaomi Redmi Note 4

Cena zamene displeja na Xiaomi Redmi Note 4 mobilnom telefonu u našem servisu je povoljna. Ako Vam je potrebno da dobijete konkretnije podatke o ceni ili roku za zamenu ekrana, budite ljubazni da nas pozovete na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pošaljete pisani upit preko formulara u sledećem pasusu ovog teksta.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Fiksni: 011/405-80-49 Telenor: 062/16-17-002

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Kao što uspešno i veoma kvalitetno vršimo operaciju zamene ekrana, u servisu Doktor Mobil u Beogradu pouzdano i efikasno možete dobiti i usluge dekodiranja mobilnih telefona, zamene baterije na mobilnim telefonima i svih drugih hardverskih i softverskih popravki na mobilnim uređajima.

  • Mobilni svet