Xiaomi Redmi Note 4 – zamena ili popravka konektora punjenja

U situaciji kada Vaš smartfon nije u stanju da uspešno puni svoju bateriju, verovatno je u pitanju ozbiljniji kvar konektora napajanja, a servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu će u tom slučaju za Vas pouzdano, bezbedno i u najkraćem mogućem roku obaviti operaciju zamene ili popravke konektora punjenja na Xiaomi Redmi Note 4 pametnom telefonu.

Xiaomi Redmi Note 4 – zamena/popravka konektora punjenja (Doktor Mobil)Xiaomi Redmi Note 4 je mobilni telefon privlačne cene i dosta dobrih performansi, od kojih izdvajamo veliki IPS LCD Full HD ekran osetljiv na dodir od 5.5 inči, osmojezgarni procesor brzine 2.0 GHz, sa 2, 3 ili 4 GB RAM-a i 32/64 GB interne memorije (ima i microSD slot za kartice do 256 GB), kamere od 13 MP (primarna, sa dvotonskim LED blicem i faznim autofokusom) i 5 MP (prednja).

Ovaj model sve popularnijeg kineskog brenda radi na OS Android 6.0 (Marshmallow), ima i podršku za 4G i hibridni Dual SIM, a napaja se, naravno kada mu je ispravan konektor punjenja, preko integrisane (Non-removable) Li-Po baterije izdašnog kapaciteta od 4100 mAh.

Zamena ili popravka konektora napajanja na Xiaomi Redmi Note 4

Konektor punjenja ili napajanja na mobilnom telefonu je prilično nežna hardverska komponenta koja se relativno lako može polomiti ili pokvariti, što će onda prouzrokovati ozbiljne probleme u radu telefona (pošto neće moći normalno da puni bateriju).

Do toga najčešće dolazi usled nepažljivog rukovanja kod kačenja smartfona na punjač, nagle promene napona na električnoj mreži, kvašenja konektorskog ulaza, itd. (dešava se i da konektor prestane da radi „sam od sebe“ i tada je obično posredi neka fabrička greška).

Sve u svemu, uređaj sa ovim problemom može postati potpuno nefunkcionalan, jer zbog nemogućnosti uspešnog punjenja baterije neće imati stabilno napajanje energijom i neophodnu autonomiju u radu, a servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu će Vam pomoći da se nastali kvar sasvim efikasno otkloni.

Uslugu zamene ili popravke konektora punjenja na Xiaomi Redmi Note 4 mobilnom telefonu naši iskusni i vrlo stručni serviseri pružiće Vam sigurno, pouzdano i potpuno bezbedno, a takođe i u najkraćem mogućem roku.

Cena zamene ili popravke konektora punjenja na Xiaomi Redmi Note 4

O ceni zamene ili popravke konektora punjenja na Xiaomi Redmi Note 4 smartfonu u našem servisu mobilnih telefona, podrobnije se možete informisati pisanim upitom kroz formular u nastavku ovog teksta ili pozivom na telefone Doktor Mobil servisa.

Upit o ceni zamene konektora punjenja na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Osim efikasnog i pouzdanog rešavanja problema sa konektorom punjenja, u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu kvalitetno i uspešno vršimo i mnoge druge profesionalne intervencije, kao što su dekodiranje mobilnog telefona, servis mobilnih telefona (otklanjanje hardverskih i softverskih kvarova na mobilnim uređajima svih poznatih proizvođača) i zamena baterije na mobilnim telefonima.

  • Pratite nas na Facebook-u

  • Mobilni svet Doktor Mobil

Call Now Button