Da biste izbegli rizik od eventualnog oštećenja mobilnog telefona prilikom zamene njegove dotrajale baterije, najsigurnije je da se obratite proverenim profesionalcima koji imaju i neophodno iskustvo i sofisticiran alat za takvu operaciju. U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu zamenu baterije na Huawei Ascend G7 pametnom telefonu vršimo sigurno i bezbedno.

Zamena baterije na Huawei Ascend G7 u servisu Doktor MobilHuawei Ascend G7, iako pripada srednjoj klasi smartfona, zbog odlične završne obrade i metalnog dizajna, izgleda kao pravi premijum model. Ovaj fablet može se pohvaliti 5.5-inčnim IPS LCD ekranom osetljvim na dodir u HD rezoluciji.

Njegova snažna integrisana (Non-removable) litijum-polimerska baterija kapaciteta 3.000 mAh pruža mu zaista odličnu autonomiju u radu, naročito ako se koristi neki od moguća tri režima uštede energije (ima i podršku za brzo punjenje).

Pored atraktivne cene, ovaj telefon odlikuje se i jakim 64-bitnim četvorojezgarnim procesorom na 1.2 GHz uparenim sa 2 GB RAM memorije, dok se 16 GB interne memorije microSD karticom može povećati do 32 GB. OS mu je Android 4.4.2 (KitKat), a kamere od 5 MP (selfi) i 13 MP (primarna).

Zamena baterije na Huawei Ascend G7

Za nesmetan i stabilan rad mobilnog telefona, jedna od najvažnijih stvari je da mu baterija bude potpuno ispravna i funkcionalna. Zato je, kada primetite da je baterija dotrajala (veoma brzo se prazni, a jako sporo puni), odmah treba zameniti novom.

Pošto neki modeli telefona, kao što je slučaj i sa Huawei G7, imaju fabrički integrisanu (tzv. neuklonjivu) bateriju, rizično je pokušavati njenu zamenu „u kućnim uslovima“, nego se treba javiti pouzdanom servisu mobilnih telefona, kao što je naš servis Doktor Mobil.

Stručno obučeni i iskusni serviseri koji kod nas rade će, koristeći savremene alate, operaciju zamene baterije na Huawei Ascend G7 mobilnom telefonu obaviti vrlo sigurno, kvalitetno i potpuno bezbedno po Vaš uređaj.

Možemo Vam garantovati da ćemo Vam uslugu zamene dotrajale baterije pružiti efikasno i u najkraćem mogućem vremenskom roku (on zavisi samo od trenutne gužve u servisu).

Cena zamene baterije na Huawei Ascend G7

Cena zamene baterije na smartfonu Huawei Ascend G7 u servisu Doktor Mobil je pristupačna. Ako želite da dobijete preciznije informacije o ceni ili roku za pružanje ove usluge, najbolje bi bilo da nam pišete putem forme u nastavku teksta ili nas jednostavno pozovite na telefone servisa.

Upit o ceni zamene baterije na mobilnom telefonu

  Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

  Pozovite i zakažite termin

  011 / 4022-611

  ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

  Kontakt forma:

  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  AKS Sabac Brza Posta
  PostExpress Posta Srbije

  Pored pouzdane zamene baterije na mobilnom telefonu, u prilici smo da Vam ponudimo i profesionalne usluge dekodiranja Huawei telefona i servisa Huawei mobilnih telefona (uspešno rešavanje svih hardverskih i softverskih problema na Huawei smartfonima).

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena