Nijedan mobilni telefon ne može normalno da radi ako nema stabilno napajanje električnom energijom, tj. ako mu je dotrajala ili propala baterija. U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu pružamo kvalitetnu i pouzdanu uslugu zamene integrisanih baterija na pametnim telefonima, što važi i za zamenu baterije na Huawei Honor 8 smartfonu.

Zamena baterije na Huawei Honor 8 u servisu Doktor MobilHuawei Honor 8 je noviji model (2016) pametnog telefona iz premijum segmenta, lepog dizajna, koji dolazi u kvalitetnom kućištu izrađenom u kombinaciji staklo-metal. Ima podršku za Dual SIM i 5.2-inčni LTPS ekran osetljiv na dodir u Full HD rezoluciji.

Baterija, koja nam je posebno interesantna za temu ovog teksta, na smartfonu Honor 8 je integrisana (Non-removable) litijum-polimerska i sa kapacitetom od 3000 mAh pruža mu više nego dobru autonomiju, a za pohvalu je i podrška za brzo punjenje (do 100% za oko sat i po).

Vrlo dobre performanse ovog uređaja obezbeđuje osmojezgarni procesor (4×2.3 GHz & 4×1.8 GHz) sa 4 GB RAM i 32/64 GB interne memorije (+ microSD slot), OS mu je Android 6.0 (Marshmallow), dok su mu kamere dvostruka primarna od 12 MP (sa laserskim autofokusom i dvotonskim LED blicem) i selfi od 8 MP.

Zamena baterije na Huawei Honor 8

Ovaj pametni telefon ima veoma dobru bateriju, ali to ne znači da ona može da traje večno. Zato je kada dotraje, što se prepoznaje po tome što se jako brzo prazni a neuobičajeno sporo puni, treba zameniti novom da bi uređaj nesmetano radio.

Pošto Honor 8 ima fabrički integrisanu (ponekad se naziva i neuklonjivom) bateriju, ona se ne može zameniti bez pomoći specijalizovanog servisa mobilnih telefona, kao što je naš servis Doktor Mobil.

Uz korišćenje savremenih alata i veliko iskustvo, naši serviseri će operaciju zamene baterije na Huawei Honor 8 mobilnom telefonu za Vas obaviti pouzdano, sigurno i sasvim bezbedno, a posebno će se potruditi da tu intervenciju završe u što je moguće kraćem roku.

Cena zamene baterije na Huawei Honor 8

Uslugu zamene baterije na Huawei Honor 8 pametnom telefonu u servisu Doktor Mobil pružamo po pristupačnoj ceni. Ukoliko želite da imate preciznije informacije o ceni ili roku za zamenu baterije, slobodno nas pozovite na telefone servisa ili nam pišite preko forme u sledećem pasusu ovog teksta.

Upit o ceni zamene baterije na mobilnom telefonu

  Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

  Pozovite i zakažite termin

  011 / 4022-611

  ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

  Kontakt forma:

  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  AKS Sabac Brza Posta
  PostExpress Posta Srbije

  Pored efikasne zamene baterije na mobilnom telefonu, naš specijalistički servis Doktor Mobil kvalitetno pruža i profesionalne usluge dekodiranja Huawei telefona i servisa Huawei mobilnih telefona (uspešno rešavanje svih hardverskih i softverskih problema).

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena