Zamena baterije na  Huawei Mate 20 Pro vam je neophodna? Želite da pronađete kvalitetan servis mobilnih telefona koji će to obaviti bez posledica po vaš uređaj? Možete biti spokojni, Doktor Mobil servis ima ono što vam je potrebno.

Već godinama nižemo poslovne uspehe u sferi servisiranja mobilnih telefona, a naša usluga je sve bolja, sveobuhvatnija i kvalitetnija. Naš progres se pored samog servisiranja ogleda i u sve većem broju klijenata koji nam bezrezervno poklanjaju svoje poverenje, pa je to samo još jedan razlog više da svoj Huawei Mate 20 Pro donesete baš u Doktor Mobil kako bismo izvršili zamenu baterije.

Huawei Mate 20 Pro – je jednostavno rečeno – odličan. Predstavlja, za sada, jedno od najboljih dostignuća kompanije Huawei koja je sa ovim modelom otišla „u budućnost“ tehnološkog razvoja.

Operativni sistem na kom radi je Android 9.0 Pie, ima 128 GB interne memorije koju je moguće nadgraditi do čak 256 GB, što bi trebalo da je i više nego dovoljno za skladištenje vama zanimljivih sadržaja, a u „kreiranju“ pomenutih sadržaja svakako će vam pomoći i  sjajne čak četiri Leica kamere

Ono što je, takođe, odlično, jeste i činjenica da ovaj moćan i moderan uređaj prati i postojana baterija od 4.200 mAh koja bi trebalo da vam omogući između 28 i 29 sati provedenih u razgovoru

 

slika 2

Doktor Mobil menja bateriju za Huawei Mate 20 Pro

Složićemo se sa vama da je Huawei Mate 20 Pro jako blizu savršenstva. Međutim, ma koliko moćan i napredan bio, nažalost, nije neuništiv. Ista situacija je i sa baterijom ovog uređaja, stabilna je i značajnog je kapaciteta, ali svakako može biti oštećena ili potpuno nefunkcionalna.

Prve naznake da sa baterijom nešto nije u redu su učestalo i ubrzano pražnjenje, a nasuprot tome presporo punjenje ili, čak, nemogućnost punjenja do potpunog kapaciteta. Ukoliko to primetite, donesite svoj Huawei Mate 20 Pro u Doktor Mobil kako bismo najpre obavili dijagnostiku, a zatim i zamenili bateriju ako je to potrebno.

Zamena baterije za Huawei Mate 20 Pro u našem servisu je bezbedna po vaš uređaj i ne može ga oštetiti niti ugroziti ni u kom segmentu. Naši serviseri su vrsni stručnjaci koji su pouzdani, spretni i posvećeni poslu, tako da nema razloga za brigu i strepnju, vaš telefon je sa nama apsolutno bezbedan.

Cena zamene baterije za Huawei Mate 20 Pro

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Pretpostavljamo da vam sa ovim sjajnim telefonom naše servisne usluge neće biti potrebne, ali ako nas tokom “života” Huawei Mate 20 Pro demantuje, slobodno ga donesite u Doktor Mobil da efikasno rešimo poteškoće sa kojima ste se susreli.

Pored zamene baterije, Doktor Mobil vrši servisiranje Huawei mobilnih telefona u domenu više različitih softverskih i hardverskih popravki. Jednom rečju, šta god da zareba vašem mobilnom telefonu, mi ćemo pronaći rešenje.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena