Fableti (mobilni telefoni sa velikim ekranima) po prirodi stvari iziskuju veću potrošnju električne energije, pa je važno da i njihove baterije budu potpuno ispravne i funkcionalne. Ako to nije slučaj na Vašem smartfonu, servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu je tu da Vam pomogne pouzdanom operacijom zamene baterije na Huawei Mate 8 pametnom telefonu.

Zamena baterije na Huawei Mate 8 u servisu Doktor MobilHuawei Mate 8 je vrlo elegantan i tanak (7.9 mm) pametni telefon ili fablet koji u jednodelnom metalnom kućištu donosi prostran 6.0-inčni IPS-NEO LCD touchscreen ekran Full HD rezolucije, snažan osmojezgarni procesor sa 3/4 GB RAM i 32/64 GB interne memorije, OS Android 6.0 (Marshmallow) i odlične kamere od 8 MP (selfi) i 16 MP (primarna, sa optičkom stabilizacijom slike, faznim autofokusom i dvotonskim LED blicem).

Ovaj premijum uređaj visokog kvaliteta izrade, koji svojim vlasnicima pruža izuzetno uživanje u multimediji, napaja se pomoću jake integrisane (Non-removable) litijum-polimerske baterije kapaciteta 4000 mAh koja mu, zahvaljujući dobroj optimizaciji, pruža natprosečnu autonomiju u radu. Naravno, kada je ispravna.

Zamena baterije na Huawei Mate 8

Iako Mate 8 ima veoma dobru bateriju, i ona ima neki svoj vek trajanja, pa će vremenom početi da slabi, sve dok sasvim ne dotraje (to ćete primetiti po tome što se jako sporo puni, a izuzetno brzo prazni), što će prouzrokovati nefunkcionalnost mobilnog uređaja.

U takvoj situaciji, bateriju koja je propala trebalo bi što pre zameniti novom kako bi telefon imao stabilno napajanje i mogao nesmetano da radi, ali treba imati u vidu da ovaj model ima fabrički integrisanu (tzv. neuklonjivu) bateriju i da će Vam za njenu zamenu biti potrebna stručna asistencija profesionalnog servisa, kao što je naš servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu.

Operaciju zamene baterije na Huawei Mate 8 mobilnom telefonu naši iskusni i dobro obučeni serviseri za Vas će obaviti sigurno, pouzdano i bezbedno (bez ikakvih rizika po mobilni uređaj), a posebno će se potruditi da Vam tu uslugu pruže i u najkraćem mogućem roku.

Cena zamene baterije na Huawei Mate 8

Zamenu baterije na Huawei Mate 8 smartfonu u servisu Doktor Mobil vršimo po pristupačnoj ceni. Ako Vam zatrebaju detaljnije informacije (bilo o ceni ili o roku za završetak ove operacije), najbolje je da nas pozovete na telefone našeg servisa ili nam pošaljete pisani upit preko formulara koji sledi u nastavku teksta.

Upit o ceni zamene baterije na mobilnom telefonu

  Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

  Pozovite i zakažite termin

  011 / 4022-611

  ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

  Kontakt forma:

  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  AKS Sabac Brza Posta
  PostExpress Posta Srbije

  Pouzdana i efikasna zamena baterije na mobilnom telefonu, samo je jedna od naših specijalističkih usluga, jer u servisu Doktor Mobil u Beogradu kvalitetno radimo i dekodiranje Huawei telefona i servis Huawei mobilnih telefona (uspešno otklanjanje svih hardverskih i softverskih kvarova na Huawei smartfonima).

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena