Poznato je da su fableti ili telefoni sa velikim ekranima prilično veliki „gutači“ energije i zato je za njihov stabilan rad važno da baterija na uređaju bude sasvim ispravna. Međutim, ako to kod Vas nije slučaj, pozivamo Vas da se javite servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu da uradimo pouzdanu zamenu baterije na Huawei Mate S pametnom telefonu.

Zamena baterije na Huawei Mate S u servisu Doktor MobilHuawei Mate S je pametni telefon ili fablet premijum kvaliteta koji u jednodelnom aluminijumskom kućištu donosi prostran 5.5-inčni Amoled ekran u Full HD rezoluciji, osmojezgarni procesor uparen sa 3 GB RAM i 32/64/128 GB interne memorije (zavisno od verzije) i kamere od 13 MP (glavna, sa optičkom stabilizacijom slike, autofokusom i dvotonskim LED blicem) i 8 MP (selfi, koja takođe ima LED blic).

Ovaj uređaj, koji ima brz senzor otiska prsta, radi na OS Android 5.1.1 (Lollipop), a napaja se pomoću integrisane (Non-removable) baterije kapaciteta 2700 mAh koja mu pruža dosta dobru autonomiju u radu (uz umereno korišćenje smartfona i dužu od jednog dana), mada joj je za punjenje do 100% potrebno gotovo dva i po sata vremena.

Zamena baterije na Huawei Mate S

Bez obzira na kvalitet i kapacitet sa kojim dolaze, baterije na savremenim mobilnim telefonima imaju neki svoj vek trajanja i kada primetite da je on pri kraju (baterija se vrlo brzo prazni, a neuobičajeno sporo puni), dobro bi bilo da je što pre zamenite novom.

Top modeli pametnih telefona, kakav je i Mate S, imaju uglavnom fabrički integrisane (zovu se često i „neuklonjive“) baterije koje njihovi vlasnici ne mogu promeniti sami, već je za taj postupak potrebno potražiti stručnu pomoć nekog specijalizovanog servisa mobilnih telefona.

Naš servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu stoji Vam na raspolaganju da za Vas izvrši sigurnu i efikasnu operaciju zamene baterije na Huawei Mate S mobilnom telefonu.

Ovu uslugu naši iskusni serviseri pružiće Vam vrlo pouzdano, bezbedno (bez bilo kakvog rizika po mobilni uređaj) i svakako u najkraćem mogućem roku.

Cena zamene baterije na Huawei Mate S

Zamenu baterije na Huawei Ascend Mate S smartfonu u servisu Doktor Mobil obavljamo po pristupačnoj ceni. Za preciznije informacije o ceni ili vremenu potrebnom za pružanje ove usluge, samo nas pozovite na telefone našeg servisa ili nam pišite preko formulara u nastavku teksta.

Upit o ceni zamene baterije na mobilnom telefonu

  Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

  Pozovite i zakažite termin

  011 / 4022-611

  ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

  Kontakt forma:

  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  AKS Sabac Brza Posta
  PostExpress Posta Srbije

  Mi smo tu da za Vas rešimo svaki problem koji imate sa svojim pametnim telefonom, a pored pouzdane zamene baterije na mobilnom telefonu, serviserski tim Doktor Mobil servisa u Beogradu uspešno i efikasno vrši i dekodiranje Huawei telefona i kompletan servis Huawei mobilnih telefona.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena