Zamena baterije na Huawei P20 lite u servisu Doktor Mobil je pouzdana i kvalitetna. Sa našim serviserima možete biti potpuno sigurni da će posao koji im poverite biti završen na najbolji mogući način, a da pritom to bude i što je brže moguće. Drugim rečima, Doktor Mobil je spojio najbolje da bi dobio perfektne rezultate servisiranja.

Kada Huawei P20 lite prođe kroz naša vrata uveravamo vas da je u našoj kući siguran pošto ga zamena baterije neće oštetiti ni na koji način. Vaš posao je samo da svoj mobilni uređaj donesete u Doktor Mobil, a mi ćemo ga oporaviti.

Huawei P20 lite - zamena baterijeHuawei P20 lite – Sve veći broj kupaca različitih afiniteta, ali i različite platežne moći za sebe bira Huawei telefone. Ova ekspanzija kineskog brenda potpuno je opravdana što modernim dizajnom, što kvalitetnom izradom, ali i dobrim performansama.

Ono što je, takođe, potrebno pomenuti u vezi sa Huawei telefonima, jeste i da oni dolaze u varijantama koje odgovaraju svačijem džepu, pa tako i Huawei P20 lite predstavlja pristupačniju verziju P20 modela.

P20 lite pokreće operativni sistem Android 8.0 Oreo. Poseduje 4 GB RAM i 32/64 GB interne memorije koju je umetanjem microSD kartice moguće proširiti do 256 GB, s tim što moramo napomenuti i da je umetanje microSD kartice opciono jer je dostupno samo ako ne koristite dve SIM kartice. Baterija je integrisana i ima 3000 mAh.

Prednja kamera je dvostruka 16 MP + 2MP. Objektiv od 2 MP omogućava dimenziju dubine na fotografijama. Prednja kamera dolazi sa 16 MP + 24 MP. U uslovima prirodnog osvetljenja slike napravljene ovim uređajem su odličnog kvaliteta, ali u nedostatku adekvatnog svetla može se reći da su samo prosečne.

Doktor Mobil menja bateriju na Huawei P20 lite

Ne treba odlagati zamenu baterije na Huawei P20 lite jer time samo uskraćujete sebi da u potpunosti uživate u beskrajnim mogućnostima koje vam on pruža. Kada je baterija dotrajala gotovo uvek je na izmaku i nikada niste sigurni kada će vas izdati, a to se obično desi kada vam mobilni telefon najviše treba.

Doktor Mobil često menja bateriju Huawei P20 lite telefona, pa i ne čudi što je u vezi sa ovom operacijom apsolutno siguran i pouzdan. Serviseri našeg tima su pre svega pošteni i marljivi ljudi koji će vam rado izaći u susret uvek kada je to moguće. Pored toga, mi znamo i da želite da što je brže moguće zamenimo bateriju na vašem telefonu, pa ćemo u skladu sa tim dati sve od sebe da tako i bude.

Nakon što Doktor Mobil zameni bateriju za P20 lite moći ćete ponovo da je napunite u potpunosti (do 100%), a pražnjenje će biti u skladu sa dinamikom korišćenja mobilnog telefona.

Upit o ceni zamene baterije za Huawei P20 lite

  Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

  Pozovite i zakažite termin

  011 / 4022-611

  ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

  Kontakt forma:

  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress. Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  Zamena baterije za Huawei P20 lite samo je deo ponude servisa Huawei mobilnih telefona. Doktor Mobil pored servisiranja uspešno vrši i dekodiranje Huawei uređaja.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena