Doktor Mobil će rado zameniti bateriju na vašem Huawei P20 mobilnom telefonu, ukoliko je ona oštećena ili, naprosto, dotrajala.

Kada baterija vašeg mobilnog telefona postane smetnja za normalno i uobičajeno funkcionisanje vašeg uređaja, vreme je za novu. Stručnjaci okupljeni u okviru tima servisa Doktor Mobil su kvalifikovani i motivisani da uvek besprekorno obave zamenu baterije na Huawei P20, pa nam se slobodno možete obratiti ovim povodom.

Huawei P20Huawei P20 – ovaj mobilni telefon je efektnog, elegantnog i pomalo neobičnog izgleda, a dolazi nam u atraktivnim i nesvakidašnjim bojama. Predstavlja modernu kombinaciju dominantnog staklenog displeja i aluminijumskog rama, što je očekivani izgled pametnog telefona novije generacije.

Ono što verovatno nije očekivano je dvostruka, umesto trostruke zadnje kamere. Međutim, ova dvostruka kamera od 12 MP + 20 MP pravi sjajne fotografije.

Huawei P20 radi na operativnom sistemu Android 8.1 (Oreo) koji je moguće nadgraditi na Android 9.0 (Pie). Poseduje 4 GB RAM i 128 GB interne memorije koju nije moguće dodatno proširiti.

Doktor Mobil menja bateriju na Huawei P20 mobilnom telefonu

Svi mi želimo da nam telefon radi što duže, a i svima su nam dosadili kablovi, punjači, traženje utičnice i konstantna borba sa baterijom. Uobičajeno je da je baterija na izmaku kao posledica konstantnog i aktivnog korišćenja mobilnog telefona. Međutim, ako primetite da telefon „visi“ na punjaču više nego obično, vreme je za zamenu baterije na Huawei P20.

Predugo i prečesto punjenje, a rapidno pražnjenje signali su da Doktor Mobil treba da interveniše. Možete doneti ili poslati mobilni telefon u našu ordinaciju, a mi ćemo nakon detaljnog pregleda pristupiti delikatnoj operaciji.

Nakon što Doktor Mobil uspešno završi svoj posao, moći ćete ponovo normalno da koristite svoj mobilni telefon, pa je to još jedan razlog više da ne odlažete servisiranje već da što pre zamenite bateriju na svom Huawei P20, jer upravo ispravna i postojana baterija je neophodna za autonomiju u radu vašeg uređaja.

Kako bezbedno zameniti bateriju za Huawei P20?

Pošto Huawei P20 ima integrisanu bateriju ne postoji mogućnost da se ista odstrani bez stručnog lica i potrebne prateće opreme koja je jedan od preduslova za vršenje ove servisne usluge. Doktor Mobil poseduje obučene i iskusne servisere, ali i adekvatnu opremu, pa ćemo za vas, uspešno i efikasno zameniti bateriju za Huawei P20 mobilni telefon.

Ako se i pored upozorenja ipak odlučite da sami pristupite majstorisanju, morate biti svesni da na sebe preuzimate odgovornost da možete trajno i nepovratno oštetiti ili potpuno uništiti svoj mobilni telefon. Ako nas pitate ovaj „eksperiment“ svakako nije u vašem interesu.

Cena zamene za promenu baterije Huawei P20 mobilnog telefona

  Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

  Pozovite i zakažite termin

  011 / 4022-611

  ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

  Kontakt forma:

  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  AKS Sabac Brza Posta
  PostExpress Posta Srbije

  Doktor Mobil vam pored zamene baterije u okviru Huawei servisa mobilnih telefona nudi mnogo softverskih i hardverskih usluga. Šta god da eventualno bude potrebno vašem Huawei P20 mobilnom telefonu, naš servis će to efikasno rešiti.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena