Baterija koja je dotrajala neće moći mobilni uređaj da normalno snabdeva preko potrebnom električnom energijom, zbog čega on neće moći da radi kako treba. Zato je tu servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu koji će Vam sa zadovoljstvom pružiti stručnu asistenciju i efikasno i pouzdano uraditi zamenu baterije na Huawei P8 ili Huawei P8 Lite pametnom telefonu.

Zamena baterije na Huawei P8, P8 Lite u servisu Doktor MobilHuawei P8 i Huawei P8 Lite su kvalitetni i elegantni pametni telefoni iz premijum segmenta kineskog proizvođača koji dolaze sa touchscreen ekranima od 5.2 inča Full HD rezolucije (na modelu P8), odnosno 5.0“ u HD rezoluciji (na P8 Lite), oba zaštićena Gorilla Glass 3 tehnologijom.

Uz podršku za hibridni Dual SIM, ovi uređaji imaju osmojezgarne procesore uparene sa 2/3 GB RAM i 16/64 GB interne memorije (plus microSD slot do 256 GB), kamere su im sa senzorima od 13 MP (primarna) i 8 MP ili 5 MP (selfi), a OS Android 4.4.2 (KitKat) / 5.0.2 (Lollipop).

Što se tiče napajanja, ovi smartfoni imaju integrisane (Non-removable) baterije kapaciteta 2680 mAh (P8) i 2200 mAh (P8 Lite), koje im pružaju neku standardnu jednodnevnu autonomiju u radu, naravno kada su potpuno ispravne.

Zamena baterije na Huawei P8, P8 Lite

Da biste sačuvali funkcionalnost svog mobilnog uređaja, neispravnu ili dotrajalu bateriju (takvo stanje prepoznaćete po tome što se jako sporo puni, a vrlo brzo prazni) trebalo bi što pre zameniti novom.

Kod modela koji imaju fabrički integrisane (tzv. „neuklonjive“) baterije, baš kao što je to slučaj na P8 i P8 Lite smartfonima, taj postupak ne možete bezbedno obaviti sami, nego se za to morate obratiti specijalizovanom servisu mobilnih telefona kakav je i naš Doktor Mobil servis u Beogradu.

Operaciju zamene baterije na Huawei P8 i Huawei P8 Lite mobilnom telefonu vršimo veoma sigurno, pouzdano i bezbedno (bez rizika po smartfon), uz poseban trud da Vam ovu uslugu pružimo i u najkraćem mogućem roku.

Cena zamene baterije na Huawei P8 i Huawei P8 Lite

Postupak zamene baterije na Huawei P8 i Huawei P8 Lite smartfonima u našem servisu obavljamo po pristupačnoj ceni. Za sve dodatne informacije o ceni ili roku za završetak ove intervencije, slobodno nam pišite preko forme u nastavku teksta ili nas pozovite na telefone Doktor Mobil servisa.

Upit o ceni zamene baterije na mobilnom telefonu

  Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

  Pozovite i zakažite termin

  011 / 4022-611

  ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

  Kontakt forma:

  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress. Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  Kao što kvalitetno i pouzdano pružamo pomenutu uslugu zamene baterije na mobilnom telefonu, servis Doktor Mobil u Beogradu Vam stoji na raspolaganju i ukoliko Vam zatrebaju dekodiranje Huawei telefona ili servis Huawei mobilnih telefona (uspešno rešavanje svih hardverskih i softverskih problema).

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena