Zamena baterije na LG G2 mobilnom telefonu je samo jedna od brojnih usluga koje kvalitetno i po povoljnoj ceni možete dobiti u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu. Naši profesionalno obučeni serviseri će otvaranje i zamenu baterije na Vašem smartfonu obaviti stručno i potpuno bezbedno po telefon. Ovu uslugu pružićemo Vam u najkraćem mogućem roku, što zavisi samo od trenutne gužve u servisu.

Zamena baterije na LG G2LG G2 je pametni telefon sa odličnim specifikacijama – ima IPS LCD ekran dijagonale 5,2 inči, Full HD rezolucije (1920 x 1080 piksela), zaštićen Gorilla Glass 2 tehnologijom.

Rad ovog telefona temelji se na Androidu 4.2.2 (Jelly Bean), četvorojezgarnom Krait procesoru na 2.26 GHz, 2 GB radne memorije, uz 16/32 GB interne memorije (zavisno od verzije). Jedan od aduta ovog smartfona je 13 MP kamera sa optičkom stabilizacijom i brojnim funkcijama koja snima vrlo kvalitetne fotografije, dok je sekundarna kamera od 2.1 MP.

Za temu ovog teksta najviše nas, naravno, interesuje baterija ovog telefona koja svojim kapacitetom od 3000 mAh obezbeđuje respektabilnu autonomiju, posebno uz optimizaciju potrošnje.

Zamena baterije na LG G2

Iako LG G2 ima zaista snažnu bateriju, realnost je da ni ona nije večna, pa se može dogoditi da joj je potrebno mnogo više vremena da se napuni nego što je to uobičajeno ili, pak, da se jako brzo prazni.

Ako primetite da je takav slučaj i na Vašem smartfonu, to znači da mu je potrebna zamena baterije novom, što ćemo za Vas sa zadovoljstvom kvalitetno obaviti u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil.

Imajte u vidu da LG G2 ima tzv. neuklonjivu bateriju, što znači da njenu zamenu treba prepustiti profesionalcima koji su za to obučeni, upravo da ne bi došlo do oštećenja telefona u tom procesu.

Zamenu baterije na LG G2 mobilnom telefonu naši serviseri će uraditi stručno, pouzdano i potpuno bezbedno po telefon, a takođe i u najkraćem mogućem roku, nakon čega ćete svoj telefon moći da koristite bez problema.

Cena zamene baterije na LG G2

Cena zamene baterije na mobilnom telefonu LG G2 je u našem servisu zaista pristupačna. Da biste se preciznije informisali o ceni i roku za ovu operaciju, najbolje je da nas pozovete na telefone Doktor Mobil servisa ili da nam pošaljete upit preko formulara u nastavku teksta:

Upit o ceni zamene baterije na mobilnom telefonu

  Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

  Pozovite i zakažite termin

  011 / 4022-611

  ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

  Kontakt forma:

  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress. Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  Osim zamene baterije, u Doktor Mobil servisu radimo i dekodiranje LG mobilnih telefona, a takođe i kompletan servis LG mobilnih telefona, u kojem rešavamo sve softverske i hardverske probleme sa telefonima ovog brenda.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena