Zamena baterije na Motorola Moto E4 Plus

Sve snažnije baterije na novijim mobilnim telefonima omogućavaju i sve dužu autonomiju u radu, ali i one vremenom dotraju, pa ih blagovremeno treba zameniti. Servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu Vam tada stoji na usluzi da postupak zamene baterije na Motorola Moto E4+ pametnom telefonu za Vas obavi sigurno, bezbedno i u što je moguće kraćem roku.

Zamena baterije Motorola Moto E4 Plus u servisu Doktor Mobil u BeograduMotorola Moto E4 Plus je dosta „svež“ (2017) model mobilnog telefona malo većih gabarita, koji dolazi sa 5.5-inčnim IPS LCD ekranom osetljivim na dodir u HD rezoluciji, podrškom za LTE (4G) i Androidom verzije 7.1.1 (Nougat).

Četvorojezgarni procesor ovog interesantnog smartfona, koji radi na maksimalnih 1.3 GHz, uparen je sa 3 GB RAM memorije, dok se 16 ili 32 GB skladišnog prostora microSD memorijskom karticom može povećati do 128 GB.

Tu su i kamere od 13 MP (leđna, sa autofokusom i LED blicem) i 5 MP (prednja, i ona ima LED blic), a za napajanje je zadužena integrisana (Non-removable) litijum-jonska baterija više nego izdašnog kapaciteta od 5000 mAh (prisutna je i podrška za brzo punjenje).

Zamena baterije na Motorola Moto E4+

Za nesmetan rad mobilnog uređaja jako je važno da ima sasvim ispravnu bateriju, jer u suprotnom (ako je propala i vrlo brzo se prazni, a neuobičajeno sporo puni) telefon neće imati stabilno napajanje električnom energijom i zadovoljavajuću autonomiju u radu.

U tom slučaju što pre treba pristupiti zameni, odnosno ugradnji nove baterije, što je operacija koju u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu vršimo veoma efikasno (neophodno je da to za Vas uradi profesionalni servis, pošto je u pitanju fabrički integrisana, tzv. „neuklonijva“ baterija koja se ne može uspešno menjati „u kućnim uslovima“).

Pomenutu uslugu bezbednog otvaranja uređaja i zamene baterije na Motorola Moto E4 Plus mobilnom telefonu naša stručna i iskusna serviserska ekipa pružiće Vam garantovano sigurno, pouzdano i u zaista najkraćem mogućem vremenskom roku.

Cena zamene baterije na Motorola Moto E4 Plus

O ceni zamene baterije na Motorola Moto E4 Plus smartfonu u našem servisu mobilnih telefona detaljnije se možete informisati ukoliko nas pozovete na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pošaljete pisani upit kroz formular koji ćete primetiti u nastavku ovog teksta.

Upit o ceni zamene baterije na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Vaše ime (obavezno):

Vaša e-pošta (obavezno):

Model telefona (obavezno):

Poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Pored navedene zamene baterije na mobilnom telefonu, u specijalističkom servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu kvalitetno i pouzdano pružamo i mnoge druge profesionalne usluge, između ostalih i dekodiranje Motorola telefona i kompletan servis Motorola mobilnih telefona (uspešno otklanjanje svih hardverskih i softverskih problema na smartfonima Motorola/Lenovo brenda).

  • Pratite nas na Facebook-u

  • Mobilni svet Doktor Mobil

Call Now Button