Zamena baterije na Motorola Moto G4 i G4 Plus

Specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu stoji Vam na raspolaganju ukoliko je baterija na Vašem mobilnom uređaju propala ili dotrajala i potrebno je sprovesti profesionalnu operaciju zamene baterije na Motorola Moto G4 ili Motorola Moto G4 Plus mobilnom telefonu, što je usluga koju pružamo vrlo pouzdano, kvalitetno i bezbedno.

Zamena baterije na Motorola Moto G4 i G4 Plus – Doktor MobilMotorola Moto G4 i Motorola Moto G4 Plus su nešto robusniji pametni telefoni ili fableti koji dolaze sa velikim 5.5-inčnim ekranima osetljivim na dodir u Full HD rezoluciji, osmojezgarnim procesorima sa 2/3/4 GB RAM i 16/32/64 GB interne memorije (plus microSD slot do 256 GB), selfi kamerom od 5 MP i primarnom kamerom sa autofokusom, dvotonskim LED blicem, panorama i auto-HDR funkcijama od 13 MP (na G4), odnosno 16 MP (na G4 Plus).

Dolaze u polikarbonatnim kućištima, rade na OS Android 6.0.1 (Marshmallow), a integrisane (Non-removable) litijum-jonske baterije kapaciteta 3000 mAh ovim uređajima pružaju neku uobičajenu jednodnevnu autonomiju u radu, pri srednjem intenzitetu korišćenja (imaju i podršku za brzo punjenje).

Zamena baterije na Motorola Moto G4 i G4+

Kada uočite da se baterija na Vašem mobilnom telefonu jako brzo prazni, a neuobičajeno sporo puni, po svoj prilici joj je istekao „vek trajanja“ i trebalo bi je što pre zameniti novom kako bi telefon imao stabilno i nesmetano napajanje energijom.

Pošto na ovim modelima smartfona taj postupak ne možete sprovesti sami, jer je u pitanju fabrički integrisana (tzv. „neuklonjiva“) baterija, pozivamo Vas da se obratite servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, gde ćemo Vam pružiti stručnu asistenciju i efikasno rešiti problem.

Naši dobro obučeni i veoma iskusni serviseri, operaciju zamene baterije na Motorola Moto G4 ili Motorola Moto G4 Plus mobilnom telefonu za Vas će obaviti sigurno, pouzdano i potpuno bezbedno, a posebno će se potruditi da čitavu intervenciju završe u što je moguće kraćem vremenskom roku.

Cena zamene baterije na Motorola Moto G4 i Moto G4 Plus

Uslugu zamene baterije na Motorola Moto G4 i Motorola Moto G4+ smartfonima u našem servisu pružamo po povoljnoj ceni. Ukoliko Vam trebaju detaljnije informacije o ceni ili roku za njen završetak, samo nas pozovite na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pišite putem forme u nastavku teksta.

Upit o ceni zamene baterije na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

011/405-80-49  - 062/16-17-002  - 064/311-7552

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Vaše ime (obavezno):

Vaša e-pošta (obavezno):

Model telefona (obavezno):

Poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Pored pouzdane zamene baterije na mobilnom telefonu, u Doktor Mobil servisu u Beogradu kvalitetno radimo i dekodiranje Motorola telefona, kao i kompletan servis Motorola mobilnih telefona, u kojem uspešno rešavamo sve hardverske i softverske probleme sa telefonima ovog proizvođača.