Zamena baterije na Motorola Moto Z Play

Neki mobilni telefoni imaju zaista izdašne i jake baterije, ali i one vremenom propadaju i u nekom trenutku će biti potrebno uraditi njihovu zamenu. Naš servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu operaciju zamene baterije na Motorola Moto Z Play pametnom telefonu vrši veoma sigurno, pouzdano i bezbedno, a svakako i u najkraćem mogućem roku.

Zamena baterije na Motorola Moto Z Play – servis Doktor Mobil BeogradMotorola Moto Z Play (Lenovo Moto Z Play) je kvalitetno izrađen mobilni telefon zanimljivog i ergonomski dobro osmišljenog dizajna (modularni, sa Moto Mods dodacima), koji dolazi sa velikim 5.5-inčnim Full HD Super Amoled ekranom osetljivim na dodir i solidnom zaštitom (kućište je od stakla, sa aluminijumskim okvirom).

Za skladan rad njegovog operativnog sistema Android 6.0.1 (Marshmallow) ili 7.1.1 (Nougat) zadužen je osmojezgarni procesor maksimalnog radnog takta 2.0 GHz, uparen sa 3 GB RAM-a i 32 GB interne memorije (ona se microSD karticom može povećati do 256 GB), a tu su i kamere od 5 MP (frontalna, sa LED blicem) i 16 MP (leđna, sa dvotonskim LED blicem i faznim laserskim autofokusom).

Ovaj privlačan smartfon visoke srednje klase ima i podršku za LTE (4G brzine mreže), odličan čitač otiska prsta i izvrstan kvalitet zvuka, a natprosečnu autonomiju u radu mu pruža izdržljiva integrisana (Non-removable) litijum-jonska baterija kapaciteta 3510 mAh, koja poseduje i mogućnost brzog punjenja (do 100% za manje od sat i po).

Motorola Moto Z Play – zamena baterije

Kao što smo pomenuli, baterija mobilnog telefona, bez obzira koliko je kvalitetna i velikog kapaciteta, predstavlja komponentu koja ima neki svoj vek trajanja, a kada prilično propadne (vrlo brzo se prazni, a dosta sporo puni), treba je blagovremeno zameniti novom.

Mnogi modeli smartfona, kao što je slučaj i sa Moto Z Play mobilnim uređajem, imaju fabrički integrisane (zovu se i „neuklonjive“) baterije koje ne možete bezbedno promeniti sami, već je najbolje da se javite pouzdanom profesionalnom servisu, kao što je naš servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu.

Uslugu zamene baterije na Motorola Moto Z Play mobilnom telefonu naš dobro obučen i iskusan serviserski tim pružiće Vam sigurno, bezbedno (bez rizika po smartfon) i u najkraćem roku koji bude moguć.

Cena zamene baterije na Motorola Moto Z Play

O ceni zamene baterije na Motorola Moto Z Play smartfonu u našem servisu mobilnih telefona i roku za završetak te operacije slobodno se možete raspitati putem telefona Doktor Mobil servisa ili nam poslati pisani upit kroz formular u nastavku ovog teksta.

Upit o ceni zamene baterije na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

011/405-80-49  - 062/16-17-002  - 064/311-7552

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Vaše ime (obavezno):

Vaša e-pošta (obavezno):

Model telefona (obavezno):

Poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, uz efikasnu i pouzdanu zamenu baterije na mobilnom telefonu, uspešno i kvalitetno obavlja i dekodiranje Motorola telefona i servis Motorola mobilnih telefona (sve hardverske i softverske popravke na Motorola/Lenovo smartfonima).