Zamena baterije na Nokia 2.1 je intervencija koju je neophodno obaviti ako je baterija uređaja neispravna ili istrošena velikim brojem punjenja.

U našem servisu mobilnih telefona možete zameniti bateriju ne samo na Nokia 2.1 već i na bilo kom drugom modelu pametnih uređaja.

Takođe vršimo sve vrste popravki pa ako imate neki problem sa telefonom, posetite nas i pouzdano ga otklonite.

Nudimo i opciju slanja telefona kurirskom službom na adresu našeg servisa, ako se ne nalazite u Beogradu ili Vam tako više odgovara.

Pozovite nas

011 / 4022-611

Nokia 2.1 baterija

nokia 2.1 zamena baterije

Nokia 2.1 je pristupačan smartfon čiji je rad moguć uz pomoć baterije kapaciteta 4000 mAh koja podržava IPS LCD ekran od 5.5 inča.

Iako se odnos veličine ekrana i snage baterije i na osnovnom modelu Nokia 2 sjajno pokazao, i bateriji 2.1 modela mogu da zavide mnogo skuplji uređaji jer pri optimalnoj upotrebi opstaje puna dva dana bez dopunjavanja.

Ako se oslonimo na statistiku, brojke kojima se može definisati baterija su: 20 h razgovora, 17 h surfovanja internetom, 85 h slušanja muzike i stand-by od čak 134 h.

Neispravna ili oštećena baterija Nokia 2.1

Neispravna baterija Nokia 2.1 može biti rezultat mnogih stvari. Samo neke od njih su: izloženost telefona visokim ili niskim temperaturama, vlaga, posledice jakog udarca…

To sve dovodi do poremećaja u radu baterije, koje se mogu odraziti na sam kvalitet rada telefona. Zbog toga je potrebno obratiti pažnju i blagovremeno uočiti problem.

Oštećena baterija Nokia 2.1 izgubiće prvobitnu snagu i to ćete gotovo sigurno primetiti prilikom njenog napajanja električnom energijom.

Pozovite nas

011 / 4022-611

Ako se Nokia 2.1 znatno brže prazni, to je znak da sa baterijom nije sve kako treba i da joj je potrebna zamena.

Takođe, kada se Nokia 2.1 neuobičajeno sporo puni, to je isto gotovo siguran znak upozorenja da zamenite bateriju. Ali, pre svakog zaključka potrebno je i ispitati problem.

Zbog toga je naš servis Doktor Mobil tu da obavi dijagnostiku i zameni bateriju Vašeg Nokia 2.1!

Zamena baterije na Nokia 2.1

zamena baterije na nokia 2.1

Zamena baterije na Nokia 2.1 je postupak koji zahteva svoju realizaciju u stručnom servisu. Pitate se zašto?

Veliki broj modernih pametnih telefona ima ugrađenu integrisanu bateriju što znači da nije lako odvojiva i da su Vam za to potrebni adekvatni alati i određeno iskustvo.

Zato ne treba da razmišljate niti pronalazite načine da to obavite sami jer smo mi tu da zamenimo bateriju Vašeg Nokia 2.1 smartfona.

Doktor Mobil će otkloniti sve posledice kvara baterije sa telefona i vratiti njegovu funkcionalnost u besprekorno stanje.

Zamena baterije na Nokia 2.1 obično se obavlja u najkraćem mogućem roku ali nas za više detalja o ceni i vremenu popravke pozovite ili lično posetite.

Nokia 2.1 zamena baterije cena

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

Pozovite nas i zakažite servis

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena