Zamena baterije na Nokia 3.1 ponovo obezbeđuje postojan rad svakog pametnog telefona.

Ako imate problem neispravne baterije koja se brzo prazni ili neuobičajeno sporo puni, posetite naš servis mobilnih telefona i pouzdano ga otklonite.

Doktor Mobil će zameniti bateriju i na svim ostalim modelima poznatih brendova, a na raspolaganju Vam je i čitav niz drugih popravki.

Posetite nas ili pozovite na jedan od ponuđenih brojeva ili nam pošaljite telefon u servis kurirskom službom, a mi ćemo ga nakon popravke istim putem i vratiti.

Pozovite nas

011 / 4022-611

Nokia 3.1 baterija

nokia 3.1 zamena baterije

Nokia 3.1 je smartfon finskog brenda koji ima Li-Ion bateriju kapaciteta 2990 mAh. Baterija podržava tek oko 10 h razgovora na 3g mreži ili 65 h slušanja muzike.

Međutim, moramo priznati da se baterija Nokia 3.1 na testovima izdržljivosti nije baš sjajno pokazala.

Dodatno razočaranje predstavlja činjenica da uređaj ne poseduje mogućnost brzog punjenja pa se tako za pola sata baterija dopunjava tek za 18%.

Zbog svega toga je potrebno poštedeti bateriju ovog smartfona od bilo kakvih nepredviđenih napora, jer ukoliko ona oslabi, možete se suočiti sa velikim problemima.

Baterija Nokia 3.1 se brzo prazni

Neki od najčešćih problema na mobilnom telefonu vezani su za kvar baterije. Uzroci toga mogu biti mnogobrojni.

Kvar baterije Nokia 3.1 može se pojaviti u različitim oblicima a samo neki od njih su: baterija se brzo prazni, treba joj više vremena nego inače da se dopuni, ne može se potpuno dopuniti…

U zavisnosti od toga kakve su Vaše svakodnevne navike pri rukovanju telefonom, baterija Nokia 3.1 se može oštetiti ukoliko uređaj držite na punjaču predugo, ukoliko je izložen toploti ili vlazi ili ako postoje aplikacije koje rade u pozadini…

Pozovite nas

011 / 4022-611

Šta god da su razlozi koji Vas ometaju da koristite telefon u punom kapacitetu, rešenje postoji i otkloniće ih.

Zato posetite Doktor Mobil servis i zamenite dotrajalu bateriju Nokia 3.1 novom, a punjač koji Vam je do sada bio verni pratilac odložite u fioku.

Zamena baterije na Nokia 3.1

zamena baterije na nokia 3.1

Kako ne bi došlo do greške, pre bilo kakve intervencije ćemo saslušati Vaše probleme a zatim i uraditi detaljnu proveru tj. dijagnostiku. Nekada ovakvi simptomi mogu ukazivati i na ozbiljniji kvar pa se ništa ne prepušta slučaju.

Kada smo ustanovili da je pokvarena baterija Nokia 3.1 ta koja Vam je zadala muke, pristupićemo tome da ih trajno otklonimo.

Zamena baterije na Nokia 3.1 ponovo će vratiti Vaš smartfon u igru i obezbediti mu postojane aktivnosti u skladu sa Vašim svakodnevnim potrebama.

Zamena baterije se kod nas obavlja u najkraćem mogućem roku pa čak nećete ni osetiti da Vam je telefon u servisu.

Posetite Doktor Mobil u kome ste uvek dobrodošli i pouzdano zamenite bateriju!

Nokia 3.1 zamena baterije cena

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

Pozovite nas i zakažite servis

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena