Zamena baterije na Nokia 5.1 Plus obezbediće mu pravilan rad, što i jeste osnovna stvar koju očekujete od Vašeg telefona.

Doktor Mobil servis dugi niz godina obavlja zamenu baterije na svim modelima pametnih uređaja.

Naš servis mobilnih telefona je tu i za sve ostale popravke koje su Vam neophodne, pa nas slobodno posetite ili pozovite ukoliko imate bilo koji problem sa telefonom.

Postoji i mogućnost slanja telefona kurirskom službom, pa ako Vam više odgovara možete obaviti popravku bez dolaska u servis.

Pozovite nas

011 / 4022-611

Nokia 5.1 Plus baterija

nokia 5.1 plus zamena baterije

Nokia 5.1 Plus ili kako ga drugačije zovu Nokia X5 funkcioniše pomoću Li-Ion baterije kapaciteta 3060 mAh. Poređenja radi, i Nokia 6.1 Plus ima bateriju identičnih karakteristika.

Postavlja se pitanje da li je kapacitet baterije dovoljan da podrži ekran dimenzija 5.86 inča? Teoretski ne baš ali su testovi pokazali da baterija Nokia 5.1 Plus ipak može izdržati čitav dan bez problema.

Još jedna zamerka je u nedostatku brzog punjenja ali s obirom na relativno „malu“ bateriju, ističe se da se ona za samo dva sata može kompletno dopuniti i to sa postojećim punjačem snage 10w.

Kada je potrebno zameniti bateriju?

Kada uočite prve simptome koji ukazuju na to da je baterija Nokia 5.1 Plus neispravna, pogotovo ako počne da se prazni brže nego inače.

Dotrajalost baterije Nokia 5.1 Plus može nastati usled nepravilnog korišćenja, ostavljanja telefona na punjaču više nego što je potrebno, izloženosti toploti…

Podjednako loša situacija je kada se baterija Nokia 5.1 Plus ne može dopuniti ili se puni izuzetno sporo. Ovo je takođe znak da je potrebno zameniti je novom.

Pozovite nas

011 / 4022-611

Savetujemo da sa prvim sumnjama koje se pojave donesete Vaš telefon u servis kako bi se pouzdano utvrdilo da li problem potiče od baterije.

Ako je odgovor pozitivan, nema razloga odlagati zamenu baterije na Nokia 5.1 Plus i produžavati svakodnevnu agoniju i brigu da li će telefon ispuniti sva Vaša očekivanja.

Zamena baterije Nokia 5.1 Plus

zamena baterije nokia 5.1 plus

Doktor Mobil servis Vam stoji na raspolaganju da zamenu baterije na Nokia 5.1 Plus izvrši bezbedno i u najkraćem mogućem roku.

Ovaj poduhvat za nas predstavlja rutinsku intervenciju ali se može pretvoriti u daleko ozbiljniji problem ako se u nju upuštate sa nedovoljno znanja ili veštine.

Baterija Nokia 5.1 Plus je integrisana što znači da su za njenu zamenu potrebni iskustvo i odgovarajući alati. Zato izbegnite potencijalnu štetu i donesite telefon u naš servis da obavimo ovu popravku za Vas.

Informacije o ceni i roku izvršenja ove intervencije možete dobiti putem brojeva telefona ili kontakt forme na dnu teksta.

I naravno, uvek ste dobrodošli da posetite naš servis!

Nokia 5.1 Plus zamena baterije cena

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

Pozovite nas i zakažite servis

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena