Zamena baterije na Nokia 7.1 jedna je od standardnih usluga koje možete dobiti u našem servisu Doktor Mobil.

Menjamo neispravnu bateriju i na svim ostalim modelima mobilnih telefona, nezavisno od brenda. Takođe, obavljamo i sve druge hardverske i softverske popravke.

Ako Vam je potreban servis telefona pozovite nas ili posetite a mi ćemo ga pouzdano obaviti.

Nudimo i pogodnost slanja telefona kurirskom službom i to po Vašem izboru tako da možete obaviti svaku popravku i bez dolaska u servis.

Pozovite nas

011 / 4022-611

Nokia 7.1 baterija

nokia 7.1 zamena baterije

Nokia 7.1 ima bateriju od 3060 mAh. Za razliku od većine modernih Nokia smartfona podržava brzo punjenje snage 18W koje dopunjava uređaj do 45% kapaciteta za 30 minuta.

22 h razgovora u 3g mreži, 11 h surfovanja internetom, 10 h konstantnog gledanja serija ili filmova i stand-by od 80 h pružiće Vam pravo uživanje u modelu Nokia 7.1.

Sveopšti utisak je da baterija Nokia 7.1 nije oduševila niti razočarala kada je izdržljivost u pitanju, pa da uz optimalnu upotrebu telefona možete da izbegnete dopunjavanje do dan ipo.

Dotrajala, neispravna baterija Nokia 7.1

Da li ste odjednom primetili da se Vaš Nokia 7.1 isprazni brzo i to za izuzetno kratko vreme od kad ste ga dopunili? Da li se Nokia 7.1 sporo puni i treba mu više vremena nego inače da dostigne 100%?

Ako imate potvrdan odgovor na jedno ili oba pitanja, trebalo bi da posumnjate na kvar baterije Nokia 7.1. Ova komponenta gotovo momentalno pokazuje simptome kada nešto nije kako treba.

Nakon što uočite prve znake neispravne baterije na Nokia 7.1, ukoliko ne želite beskonačno da sedite pored telefona dok se ne dopuni, zamenite bateriju i predupredite problem.

Pozovite nas

011 / 4022-611

Zamena baterije Nokia 7.1 će uređaju ponovo obezbediti normalan rad a Vama uštedeti vreme i osloboditi Vas bespotrebnih obaveza.

Bez obzira na koji način se oštetila ili pokvarila baterija, zamenom stare i dotrajale baterije novom će se otkloniti sve posledice neispravnosti.

Zamena baterije na Nokia 7.1

zamena baterije nokia 7.1

Ako imate bilo koji problem sa baterijom ili samo sumnju da se radi o njoj, slobodno se obratite našem Doktor Mobil servisu. Pre preduzimanja intervencije ćemo pouzdano ustanoviti da li je baterija prouzrokovala postojeće probleme.

Zamena baterije Nokia 7.1 će biti izvršena rutinski i povoljno, kao i u najkraćem ostvarivom roku kako biste što pre imali Vaš telefon na raspolaganju.

Baterija Nokia 7.1 je integrisana! To znači da je ne možete sami zameniti. Za zamenu integrisanih tj. neodvojivih baterija potrebni su alati predviđeni za to i neophodne veštine.

Za više informacija o ceni i roku zamene baterije na Nokia 7.1 nas pozovite na jedan od ponuđenih brojeva ili lično posetite naš servis u Beogradu.

Nokia 7.1 zamena baterije cena

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

Pozovite nas i zakažite servis

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena