Zamena baterije Nokia 8.1 jedna je od mnogobrojnih usluga koje pruža naš servis Doktor Mobil.

Zamena baterije je dostupna i na drugim modelima a kod nas možete obaviti i ostale intervencije na Vašem mobilnom telefonu.

Pozovite nas ili posetite i pouzdano otklonite svaki problem sa pametnim uređajem.

Ukoliko niste iz Beograda pošaljite nam telefon kurirskom službom po izboru a nakon obavljenog servisa ga na isti način vraćamo.

Pozovite nas

011 / 4022-611

Nokia 8.1 baterija

nokia 8.1 zamena baterije

Nokia 8.1 (Nokia X7) je smartfon srednje klase koji raspolaže integrisanom Li-Ion baterijom kapaciteta 3500 mAh. Baterija se dopunjava uz pomoć brzog punjenja 2A/9V od 18W.

Ovaj model ne poseduje i mogućnost bežičnog punjenja, ali u nedostatku ove pogodnosti korisnici mogu biti zadovoljni jer se baterija Nokia 8.1 od 0 do 100% dopunjuje za sat vremena.

Iako ovaj model prezentuje dovoljno razuman odnos kapaciteta baterije i veličine ekrana, brojni testovi su pokazali da ipak ne može da izdrži više od jednog dana bez napajanja električnom energijom.

Kvar ili neispravnost baterije Nokia 8.1

Nakon što se baterija Nokia 8.1 pokvari, možete uočiti simptome koji se veoma različito manifestuju. U većini slučajeva će biti vrlo jasni i logično je da ćete ih odmah povezati sa baterijom.

Ako ste primetili da se baterija ispraznila brže nego inače, da Vam odjednom treba mnogo više vremena da je dopunite ili procenat baterije nikako ne dostiže 100% – baterija Nokia 8.1 je neispravna.

Pozovite nas

011 / 4022-611

Ako se problem ne otkloni na vreme, postajete rob sopstvenog telefona, nosite punjač gde god da se uputite, neprestano tražite utičnicu, ustežete se od korišćenja telefona…

Sličan scenario Vas je zadesio ili ste tek primetili prve simptome? Nemojte dozvoliti da Vam bude oduzeto dragoceno vreme već zamenite bateriju na Nokia 8.1.

Zamena baterije Nokia 8.1

zamena baterije nokia 8.1

Integrisane baterije, kakva je i baterija Nokia 8.1, iziskuju malo komplikovaniji poduhvat zamene od običnih baterija tj. neintegrisanih. Zbog toga je neophodno da ovu intervenciju obavi stručno lice.

Zamena baterije Nokia 8.1 se u našem servisu mobilnih telefona vrši rutinski i pouzdano. Upotrebljavamo kvalitetne alate i rezervne delove kako bismo obezbedili postojan rad Vašem pametnom telefonu.

Takođe, Doktor Mobil serviseri se trude da zamenu baterije realizuju u najkraćem mogućem roku, kako ne biste predugo čekali na ponovno raspolaganje Vašim pametnim telefonom.

Nakon zamene baterije na Nokia 8.1 nestaju svi problemi nastali njenim kvarom ili dotrajalošću, a vreme provedeno u dopunjavanju iste će biti vraćeno u normalu.

Više informacija o ceni i roku zamene baterije na Nokia 8.1 možete dobiti putem ponuđenih brojeva telefona a uvek slobodno možete posetiti naš servis u Beogradu.

Nokia 8.1 zamena baterije cena

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

Pozovite nas i zakažite servis

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena