Zamena baterije na Samsung E500 Galaxy E5

Kvalitetna i profesionalna zamena baterije na mobilnom telefonu je veoma važna operacija za sve vlasnike pametnih telefona koji imaju fabrički integrisane baterije. Zato u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu pružamo uslugu pouzdane i sigurne zamene baterije na Samsung E500 Galaxy E5 mobilnom telefonu, kao i na drugim popularnim modelima smartfona.

Zamena baterije na Samsung E500 Galaxy E5Samsung Galaxy E5 je elegantan i prilično tanak (samo 7,3 mm) pametni telefon iz Samsungove cenovno pristupačnije E serije koji podržava rad sa dve mobilne kartice (Dual SIM).

Napajanje i autonomiju u radu, što nam je posebno interesantno za temu ovog teksta, ovom telefonu pruža fabrički integrisana (Non-removable) litijum-jonska baterija maksimalnog kapaciteta 2400 mAh.

Od ostalih najvažnijih karakteristika, ovaj smartfon može se pohvaliti Super Amoled ekranom od 5.0“ (rezolucija mu je 720 x 1280 piksela), četvorojezgarnim procesorom koji radi na 1,2 GHz, sa 1,5 GB RAM i 16 GB interne memorije (koja se uz korišćenje microSD i slota za SIM 2 može povećati do 64 GB), OS Android 4.4.4 (KitKat) i parom kamera od kojih je primarna od 8 MP sa autofokusom i LED blicem, a sekundarna, selfi od 5 MP (obe snimaju video u 1080p kvalitetu).

Zamena baterije na Samsung E500 Galaxy E5

Moderni pametni telefoni, kakav je i model Samsung E500 Galaxy E5, proizvode se sa baterijama sve većeg kapaciteta, ali i one, nažalost, imaju svoj vek trajanja i vremenom se moraju zameniti da bi telefon mogao normalno da radi.

Ako se desi da prilikom uobičajenog intenziteta korišćenja telefona primetite da Vam se baterija veoma brzo isprazni ili, pak, da joj je potrebno neuobičajeno mnogo vremena da se napuni, to je dosta pouzdan znak da je dotrajala i da je treba zameniti novom.

S obzirom da model Galaxy E5, kao što smo napomenuli, ima fabrički integrisanu, tzv. neuklonivu bateriju, to znači da je ne možete zameniti sami prostim otvaranjem poklopca telefona, nego to za Vas mora uraditi stručno obučeno lice koje ima i neophodan alat za izvođenje te procedure.

U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu operaciju profesionalne zamene baterije na Samsung E500 Galaxy E5 mobilnom telefonu za Vas ćemo obaviti kvalitetno, sigurno i potpuno bezbedno, a što je takođe važno, i u najkraćem mogućem roku.

Cena zamene baterije na Samsung E500 Galaxy E5

Cena zamene baterije na mobilnom telefonu Samsung E500 Galaxy E5 u našem servisu je povoljna. Ako su vam potrebne preciznije informacije o ceni i roku za pružanje ove usluge, budite ljubazni da nas pozovete na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pišete preko formulara koji ćete videti u nastavku teksta.

Upit o ceni zamene baterije na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

011/405-80-49  - 062/16-17-002  - 064/311-7552

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Vaše ime (obavezno):

Vaša e-pošta (obavezno):

Model telefona (obavezno):

Poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Pored kvalitetne zamene baterije na mobilnim telefonima, svojim klijentima u prilici smo da efikasno pružimo i usluge dekodiranja Samsung telefona i uspešno rešavanje svih hardverskih i softverskih problema u servisu Samsung mobilnih telefona.

  • Mobilni svet Doktor Mobil