Neki pametni telefoni imaju fabrički integrisane baterije za čiju je izmenu, u slučaju dotrajalosti, radi bezbednosti telefona važno potražiti stručnu asistenciju profesionalnog servisa. Naš servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu zamenu baterije na Samsung Edge telefonima (S6 edge, S7 edge) vrši sigurno, pouzdano i garantovano bezbedno.

Zamena baterije na Samsung S6 edge, S7 edge – Doktor MobilSamsung Galaxy S6 edge i Samsung Galaxy S7 edge su prelepo izdizajnirani pametni telefoni premijum klase sa bočno zakrivljenim ivicama Super Amoled ekrana i fenomenalnim karakteristikama.

Ovi sjajni mobilni uređaji imaju fabrički integrisane (Non-removable) litijum-jonske baterije kapaciteta 2600 mAh (S6 edge), odnosno 3600 mAh (S7 edge) koje će im pružiti, za današnje vreme neku uobičajenu jednodnevnu autonomiju u radu. Naravno, ona se može produžiti izborom režima uštede energije, a treba pohvaliti i podršku za brzo, kao i bežično punjenje koje imaju ovi modeli.

Zamena baterije na Samsung Edge telefonima – S6 edge, S7 edge

Kada Vam baterija na mobilnom telefonu dosta oslabi ili sasvim dotraje, veoma je preporučljivo da je što pre zamenite novom, jer ćete tako svom smartfonu obezbediti stabilno napajanje električnom energijom i normalan rad.

Dotrajalost baterije najlakše se prepoznaje po tome što joj je potrebno neuobičajeno mnogo vremena da se napuni ili se vrlo brzo prazni. Naravno, kada je potpuno dotrajala, ona uopšte ne može da se puni, pa je telefon totalno van funkcije.

Mnogi moderni telefoni, kao što su i S6 edge i S7 edge, imaju fabrički integrisane (nazivaju se i „neuklonjive“) baterije koje njihovi vlasnici ne mogu promeniti sami, pa je najbolje da se obrate nekom specijalizovanom servisu mobilnih telefona, a naša preporuka je da to bude servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu.

Donesite svoj mobilni uređaj u naš servis, a mi ćemo operaciju zamene baterije na Samsung Galaxy S6 edge ili S7 edge mobilnom telefonu za Vas obaviti pouzdano, bezbedno i u najkraćem mogućem roku.

Cena zamene baterije na Samsung Edge telefonima – S6 edge, S7 edge

Zamenu baterije na Samsung Galaxy S6 edge ili Samsung Galaxy S7 edge smartfonu u servisu Doktor Mobil vršimo po povoljnoj ceni. Ukoliko želite da imate konkretnije podatke o ceni ili roku za pružanje ove usluge, budite ljubazni da nas pozovete na telefone našeg servisa ili nam jednostavno pišite putem forme u nastavku teksta.

Upit o ceni zamene baterije na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu stoji Vam na raspolaganju da uspešno reši svaki Vaš problem sa smartfonom, među kojima su, pored zamene baterije na mobilnim telefonima, dekodiranje Samsung telefona i servis Samsung mobilnih telefona.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena