Doktor Mobil vrši zamenu dotrajalih i oštećenih baterija za Samsung Galaxy A6, ali i mnoge druge softverske i hardverske servisne usluge. Mi smo nastali i opstali zahvaljujući tome što ste vi prepoznali naše zalaganje i kvalitet rada. Zato dođite u Doktor Mobil i prepustite svoj smartfon sigurnim i veštim rukama.

Imate mobilni uređaj brenda Samsung i u potpunosti ste zadovoljni svojim telefonom, ali, iznenada, životni vek baterije na vašem Galaxy 6 je sve kraći. Mislite da vas je telefon izneverio i da morate kupiti novi? To verovatno neće biti potrebno.

U pomenutoj situaciji, rešenje je obično moguće u vidu zamene postojeće baterije novom – ispravnom, i to u servisu Doktor Mobil. Preciznu i pouzdanu informaciju o stanju postojeće, kao i o tome da li je zamena uopšte potrebna, dobićete čim nam dostavite svoj A6.

zamena baterije - Samsung Galaxy A6Samsung Galaxy A6 – Ovaj pametni telefon već je osvojio mnoge kupce. Lepog je i elegantnog dizajna sa dominantnim staklenim displejom, koji odaje utisak da nema ivice. SAMOLED ekran odlikuje se kvalitetnom i živopisnom slikom što daje potpuno novu dimenziju „gledanja na svet“.

Kada su u pitanju kamere, Galaxy A6 ima i glavnu i prednju kameru od 16 MP. Pored toga, postoje tri nivoa podešavanja osvetljenja prednjeg blica što omogućava savršene selfije pri različitim uslovima. Za fotografije, ovaj model smartfona ima dosta kreativnih i zanimljivih opcija uz koje možete kategorizovati i „uređivati“ svoje slike.

Memorija ovog telefona može biti dodatno proširena umetanjem microSD kartice (do 256 GB) što vam nudi dovoljno prostora za čuvanje svih tih sjajnih slika, ali i drugih sadržaja koji vam uvek mogu biti na dohvat ruke.

Za Samsung Galaxy A6 dodali bismo još samo da je otključavanje moguće pomoću tehnologije prepoznavanja lica, a pristup brojnim aplikacijama pojednostavljen je očitavanjem otiska prsta. Obe ove mogućnosti, ispostavilo se, jako su zanimljive i korisne vlasnicima modernih pametnih telefona.

Kada je na Samsung Galaxy A6 potrebno zameniti bateriju?

Odgovor na ovo pitanje je, zapravo, vrlo jednostavan. Čim primetite da vam baterija na telefonu Samsung Galaxy A6 traje kraće nego obično, a pritom ga koristite istim intenzitetom kao ranije, vrlo je moguće da je postojeća baterija oštećena ili dotrajala. Donesite A6 u Doktor Mobil kako bismo mogli da vam pomognemo.

Takođe, neki od „simptoma“ koji ukazuju da je potrebna nova baterija su i jako dugo punjenje ili nemogućnost da bateriju napunite do maksimalnih 100%. U ovakvim ili sličnim situacijama obratite se Doktor Mobil servisu kako bismo zamenili bateriju na vašem Galaxy A6 mobilnom telefonu.

Doktor Mobil menja bateriju na Samsung Galaxy A6

Zamenu baterije na Samsung Galaxy A6 prepustite samo obučenim i veštim serviserima kao što su u servisu Doktor Mobil jer u protivnom rizikujete dodatna oštećenja svog telefona, koja su najčešće trajna.

Zamena baterije na nekim starijim mobilnim telefonima bila je jednostavna i mogao ju je obaviti bilo ko. Međutim, danas je situacija dosta drugačija. Većina smartfona, kao i Samsung Galaxy A6, dolazi sa integrisanom baterijom koju nije moguće ukloniti tek tako. Potrebno je posedovati znanje i veštinu kako bi ovaj postupak bio rešen adekvatno i bez posledica po vaš telefon.

Kada svoj Samsung Galaxy A6 donesete u Doktor Mobil, potrdićemo se da servisiranje bude završeno što je brže moguće jer u potpunosti razumemo da nije lako funkcionisati bez mobilnog telefona. Naravno, kvalitet usluge je na prvom mestu, a on se našem servisu podrazumeva.

Upit o ceni zamene baterije za Samsung Galaxy A6

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Naše dugogodišnje iskustvo u servisiranju Samsung mobilnih telefona ulilo nam je i samopouzdanje, tako da slobodno možemo reći da smo u ovoj oblasti eksperti. Kada god vam je potrebna popravka ili dekodiranje Samsung telefona, dođite u Doktor Mobil.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena