Iako premijum modeli mobilnih telefona, kao što je nesumnjivo Galaxy S6 edge+, imaju kvalitetne i jake baterije, to ne znači da one mogu da traju večno. Zato ih kada propadnu ili dotraju treba blagovremeno zameniti novim, a u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu vršimo pouzdanu zamenu baterije na Samsung Galaxy S6 edge+ pametnom telefonu.

Zamena baterije na Samsung Galaxy S6 edge+ (Doktor Mobil)Samsung Galaxy S6 edge+ (G928) je mobilni telefon prelepog dizajna i veoma kvalitetne izrade koji u aluminijumskom kućištu donosi vrhunski 5.7-inčni Super Amoled ekran Quad HD rezolucije osetljiv na dodir, osmojezgarni procesor (4×2.1 GHz & 4×1.5 GHz) sa 4 GB RAM i 32/64 GB interne memorije i sjajne kamere od 16 MP (primarna, sa optičkom stabilizacijom slike, autofokusom, LED blicem i bogatim softverskim funkcijama) i 5 MP (selfi).

Ovaj popularan uređaj radi na OS Android 5.1.1 (Lollipop), a napaja se pomoću integrisane (Non-removable) litijum-jonske baterije kapaciteta 3000 mAh koja bi, zahvaljujući dobroj optimizaciji i štedljivom čipsetu, trebalo da Vam pruži zadovoljavajuću autonomiju u radu (poseduje i podršku za brzo punjenje do 100% za oko sat i po vremena).

Zamena baterije na Samsung Galaxy S6 edge+

Baterija koja nije potpuno ispravna stvoriće popriličan problem vlasniku mobilnog telefona, koji zbog toga neće moći da očekuje stabilnu i kontinuiranu autonomiju u radu uređaja.

To je i sasvim normalan razvoj situacije posle određenog vremena, jer baterije imaju neki svoj životni vek, čijim istekom pokazuju znake dotrajalosti (neobično dugo se pune, a vrlo brzo prazne), zbog čega je potrebno što pre uraditi zamenu takve baterije novom.

„Mali problem“ može da bude to što većina top modela, a takav je slučaj i sa Galaxy S6 edge+ smartfonom, imaju fabrički integrisane (tzv. „neuklonjive“) baterije, pa se za njihovu uspešnu zamenu treba obratiti profesionalnom servisu mobilnih telefona, kao što je servis Doktor Mobil u Beogradu.

Operaciju zamene baterije na Samsung Galaxy S6 edge plus mobilnom telefonu naši stručni serviseri za Vas će obaviti sigurno, pouzdano i bezbedno (bez bilo kakvog rizika po uređaj), a svakako i u najkraćem mogućem vremenskom roku.

Cena zamene baterije na Samsung Galaxy S6 edge plus

U servisu Doktor Mobil uslugu zamene baterije na Samsung Galaxy S6 edge+ smartfonu pružamo po povoljnoj ceni. Ako biste želeli da dobijete preciznije informacije o ceni ili roku za zamenu baterije, najbolje je da nam pošaljete pisani upit preko forme u nastavku teksta ili nas jednostavno pozovite na telefone našeg servisa.

Upit o ceni zamene baterije na mobilnom telefonu

  Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

  Pozovite i zakažite termin

  011 / 4022-611

  ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

  Kontakt forma:

  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  AKS Sabac Brza Posta
  PostExpress Posta Srbije

  Veoma iskusan i dobro obučen serviserski tim Doktor Mobil servisa, pored opisane zamene baterije na mobilnom telefonu, za Vas će uspešno i efikasno rešiti i svaki drugi hardverski ili softverski problem na pametnom telefonu, a neke od naših najvažnijih usluga su i dekodiranje Samsung telefona i servis Samsung mobilnih telefona.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena