Uslugu zamene baterije na Samsung Galaxy S6 pametnom telefonu u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu pružićemo Vam profesionalno i efikasno. Operaciju zamene dotrajale baterije naš tim stručno obučenih servisera obaviće sigurno, bezbedno i u najkraćem mogućem roku, za koji Vam konkretnu procenu možemo dati kada svoj smartfon donesete u servis.

Zamena baterije na Samsung Galaxy S6Samsung Galaxy S6 je moderan i dosta kompaktan pametni telefon, sa integrisanom (Non-removable) litijum-jonskom baterijom kapaciteta 2550 mAh koja bi uređaju, pri prosečnom intenzitetu korišćenja, trebalo da pruži autonomiju u trajanju od celog jednog dana (poseduje i tehnologiju za brzo, kao i bežično punjenje).

Ovaj smartfon vrhunskog kvaliteta dolazi sa sjajnim Super Amoled ekranom osetljivim na dodir od 5.1 inči u Quad HD rezoluciji, OS Android 5.0.2 (Lollipop), osmojezgarnim procesorom sa 3 GB RAM i 32/64/128 GB interne memorije, kao i izvrsnim kamerama od 5 MP (prednja, selfi, sa širokougaonim objektivom) i 16 MP (primarna, sa autofokusom, LED blicem, optičkom stabilizacijom slike i nizom odličnih funkcija).

Zamena baterije na Samsung Galaxy S6

Za savremene pametne telefone jako je važno da imaju stabilno napajanje električnom energijom, što im, naravno, omogućava ispravna baterija. Ako primetite da je baterija na Vašem smartfonu dotrajala (veoma sporo se puni, a jako brzo isprazni), preporučuje se da je obavezno zamenite novom, kako bi telefon normalno radio.

Pošto Galaxy S6, kao i mnogi noviji modeli, ima fabrički integrisanu (tzv. neuklonjivu) bateriju, ona se ne može menjati u kućnim uslovima, nego je to stručan posao za specijalizovane servise mobilnih telefona, kao što je servis Doktor Mobil.

Izvolite, donesite svoj mobilni uređaj u naš servis, a mi ćemo operaciju zamene baterije na Samsung Galaxy S6 mobilnom telefonu za Vas obaviti kvalitetno, sigurno i potpuno bezbedno.

Ovu uslugu pružićemo Vam vrlo pouzdano i u najkraćem mogućem roku (on zavisi samo od trenutnog broja naloga u servisu), pa ćete telefon ponovo moći da koristite bez ikakvih problema.

Cena zamene baterije na Samsung Galaxy S6

Uslugu zamene baterije na Samsung Galaxy S6 smartfonu našim klijentima pružamo po povoljnoj ceni. Za detaljnije informacije o ceni ili roku za izvođenje ove operacije, slobodno nas pozovite na telefone Doktor Mobil servisa ili nam, ako Vam je tako lakše, pišite putem formulara u nastavku teksta.

Upit o ceni zamene baterije na mobilnom telefonu

  Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

  Pozovite i zakažite termin

  011 / 4022-611

  ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

  Kontakt forma:

  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  AKS Sabac Brza Posta
  PostExpress Posta Srbije

  U specijalističkom servisu Doktor Mobil u Beogradu, osim efikasne zamene baterije na mobilnim telefonima, uspešno i kvalitetno pružamo i usluge dekodiranja Samsung telefona i servisa Samsung mobilnih telefona (otklanjanje svih hardverskih i softverskih kvarova).

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena