Operacija zamene baterije na Samsung Galaxy S7 pametnom telefonu je specijalistička usluga koju u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu pružamo efikasno, pouzdano i bezbedno. Ovu proceduru treba sprovesti kada primetite da je baterija na Vašem mobilnom uređaju dotrajala i da mu više ne pruža stabilnu autonomiju u radu.

Zamena baterije na Samsung Galaxy S7 u servisu Doktor MobilSamsung Galaxy S7 je veoma lep i kvalitetno izrađen pametni telefon koji ima vrhunske hardverske i softverske karakteristike, sjajan 5.1-inčni Super Amoled ekran Quad HD rezolucije i respektabilan sertifikat otpornosti na vodu i prašinu (IP68).

Integrisana (Non-removable) litijum-jonska baterija ovog popularnog smartfona ima kapacitet od 3000 mAh i pružiće mu zadovoljavajuću jednodnevnu autonomiju pri intenzivnom korišćenju telefona, a ona se može produžiti i na dva dana ako koristite neki od režima uštede energije. Podržano je i bežično, a takođe i brzo punjenje (100% za oko sat i po).

Zamena baterije na Samsung Galaxy S7

Pošto baterije na mobilnim telefonima ne mogu da traju večno, prirodno je nakon izvesnog vremena očekivati njihovo slabljenje, sve dok ne dotraju tako da uređaju sasvim otežavaju normalno funkcionisanje (jako brzo se isprazne, a veoma sporo pune).

U takvoj situaciji, najbolje je što pre staru bateriju zameniti novom, ali na modelima kao što je Galaxy S7 to ne možete učiniti sami (u pitanju je fabrički integrisana, tzv. neuklonjiva baterija), nego uz pomoć nekog specijalizovanog servisa mobilnih telefona, kao što je i naš servis Doktor Mobil.

Profesionalno obučeni i vrlo iskusni serviseri koji kod nas rade će osetljivu operaciju otvaranja uređaja i zamene baterije na Samsung Galaxy S7 mobilnom telefonu za Vas obaviti pouzdano i potpuno bezbedno (bez ikakvih rizika po telefon).

Uslugu zamene dotrajale baterije na mobilnom telefonu pružićemo Vam sigurno, kvalitetno i u najkraćem mogućem vremenskom roku, koji zavisi isključivo od trenutnog broja naloga u servisu.

Cena zamene baterije na Samsung Galaxy S7

Operaciju zamene baterije na Samsung Galaxy S7 smartfonu u servisu Doktor Mobil vršimo po povoljnoj ceni. Ukoliko Vam trebaju nešto preciznije informacije o ceni ili roku za zamenu baterije, izvolite pozovite nas na telefone servisa, a možete nam i pisati preko formulara u sledećem odeljku ovog teksta.

Upit o ceni zamene baterije na mobilnom telefonu

  Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

  Pozovite i zakažite termin

  011 / 4022-611

  ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

  Kontakt forma:

  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  AKS Sabac Brza Posta
  PostExpress Posta Srbije

  Želimo da znate da pored profesionalne usluge zamene baterije na mobilnim telefonima, u servisu Doktor Mobil u Beogradu efikasno i pouzdano vršimo i dekodiranje Samsung telefona i servis Samsung mobilnih telefona (rešavanje svih hardverskih i softverskih problema na uređajima ovog brenda).

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena