Zamena neispravne baterije na mobilnom telefonu je jedna od stvari koju treba uraditi čim primetite da je dotrajala, pošto ćete tako svom mobilnom uređaju omogućiti stabilno i uravnoteženo napajanje energijom. U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu operaciju zamene baterije na Samsung Galaxy S8 i S8 plus pametnim telefonima vršimo pouzdano i efikasno.

Zamena baterije na Samsung S8 i S8 plus – servis Doktor MobilSamsung Galaxy S8 (G950) i Samsung Galaxy S8+ (G955), poslednji Samsungovi premijum modeli, mogu se podičiti zaista vrhunskim performansama i pružiće svojim vlasnicima fantastično korisničko iskustvo. Naravno, kada su potpuno ispravni.

Ovi moćni mobilni uređaji dolaze sa fabrički integrisanim (Non-removable) litijum-jonskim baterijama, od kojih ona na modelu S8 ima kapacitet od 3000 mAh, dok je na verziju S8+ ugrađena baterija od 3500 mAh. Sa dobrom optimizacijom i štedljivim procesorom, ovi telefoni mogu da računaju na solidnu i u današnje vreme nekako standardnu jednodnevnu autonomiju (između dva punjenja), a važan oslonac su i podrška za brzo punjenje (100% za nešto više od sat vremena), bežično i brzo bežično punjenje.

Zamena baterije na Samsung Galaxy S8 i S8+

Kao što smo napomenuli, jako je važno da Vaš mobilni telefon ima ispravnu bateriju koja mu uvek pruža stabilnu autonomiju u radu, zbog čega ne treba odlagati njenu zamenu kada se ustanovi da je dotrajala ili propala.

Mali problem može biti to što smartfoni Samsung S8 i S8+ poseduju fabrički integrisane (nekada se nazivaju i „neuklonjive“) baterije, pa ih ne možete promeniti sami, ali je zato tu za Vas servis mobilnih telefona Doktor Mobil koji ovu specijalističku intervenciju vrši vrlo sigurno i pouzdano.

Ukažite nam svoje poverenje i mi ćemo Vam uslugu zamene baterije na Samsung Galaxy S8 i S8 plus mobilnom telefonu pružiti profesionalno, kvalitetno i potpuno bezbedno (bez bilo kakvih rizika po mobilni uređaj).

Uz korišćenje najsavremenijih sofisticiranih alata, naši stručni serviseri će operaciju otvaranja telefona i zamene baterije za Vas obaviti efikasno i u najkraćem mogućem roku (on zavisi samo od trenutnog broja zahteva u servisu).

Cena zamene baterije na Samsung Galaxy S8 i S8 plus

Uslugu zamene baterije na Samsung Galaxy S8 i S8+ smartfonu u servisu Doktor Mobil pružamo po pristupačnoj ceni. U slučaju da su Vam neophodne konkretnije informacije o ceni ili roku za završetak ove operacije, najbolje je da nas pozovete na telefone servisa ili nam pišete putem formulara u nastavku teksta.

Upit o ceni zamene baterije na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Specijalistički servis Doktor Mobil u Beogradu stoji Vam na usluzi i ako Vama ili Vašim prijateljima, pored opisane zamene baterije na mobilnim telefonima, budu trebale usluge dekodiranja Samsung telefona ili servisa Samsung mobilnih telefona (uspešno otklanjanje svih softverskih i hardverskih kvarova na smartfonima ovog brenda).

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena