• Tel: 011/405-8049
  • Mob: 062/161-7002

Zamena baterije na Samsung Galaxy Tab S2 8.0

Ako imate problema sa neispravnom baterijom na tabletu Galaxy Tab S2, taj problem efikasno i kvalitetno možete rešiti u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu. Operaciju zamene baterije na Samsung T710 Galaxy Tab S2 8.0 tabletu za Vas ćemo obaviti sigurno, bezbedno i u najkraćem roku koji bude moguć (tačnu procenu Vam možemo dati na licu mesta).

Zamena baterije na tabletu Samsung T710 Galaxy Tab S2 8.0Samsung Galaxy Tab S2 8.0 je jedan od najmoćnijih tableta na tržištu, sa odličnim performansama i izvrsnim 8.0-inčnim Super Amoled tačskrin ekranom rezolucije 1536 x 2048 piksela.

Uz novu, štedljiviju verziju ekrana i energertski efikasan čip, njegova integrisana litijum-jonska baterija kapaciteta 4000 mAh pružiće ovom uređaju vrlo zadovoljavajuću autonomiju u radu.

Ovaj elegantan i atraktivan tablet u sebi nosi osmojezgarni procesor u kombinaciji sa 3 GB RAM memorije, dok je za skladištenje podataka opredeljeno 32/64 GB interne memorije (može se povećati microSD karticom). Instaliran mu je OS Android 5.0.2 (Lollipop) i ima kvalitetne kamere – glavnu sa senzorom od 8 MP i prednju selfi od 2.1 MP.

Zamena baterije na Samsung Galaxy Tab S2 8.0

Za odličnu zabavu i uživanje, kakvo svojim vlasnicima pruža ovaj moćan uređaj, važno je obezbediti mu konstantnu stabilnu autonomiju u radu. Ako primetite da se njegova baterija neobično brzo prazni ili ako joj je potrebno jako puno vremena da se napuni, to je dosta pouzdan znak da je dotrajala i da je treba zameniti novom.

Međutim, pošto je baterija na ovom tabletu fabrički integrisana (tzv. neuklonjiva), ne možete je zameniti sami (ne preporučuje se da to pokušavate zbog rizika od oštećenja uređaja), pa je najsigurnije da taj posao poverite specijalizovanom servisu kao što je naš servis Doktor Mobil.

Stručno obučeni i iskusni serviseri koji kod nas rade će operaciju otvaranja uređaja i zamene baterije na Samsung Galaxy Tab S2 8.0 obaviti pouzdano i garantovano bezbedno (bez bilo kakvih rizika).

Ovu uslugu pružićemo Vam sigurno, kvalitetno i u najkraćem mogućem roku koji će zavisiti jedino od trenutnog broja zahteva u servisu (preciznu procenu Vam možemo reći kada svoj tablet donesete na popravku).

Cena zamene baterije na Samsung T710 Galaxy Tab S2 8.0

U servisu Doktor Mobil cena zamene baterije na Samsung Galaxy Tab S2 8.0 je povoljna. Ako biste voleli da dobijete konkretnije informacije o ceni ili roku za izvođenje ove operacije, samo nas pozovite na telefone servisa ili nam pišite preko formulara u nastavku teksta.

Upit o ceni zamene baterije na tabletu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Fiksni: 011/405-80-49 Telenor: 062/16-17-002

Kontakt forma:

Vaše ime (obavezno):

Vaša e-pošta (obavezno):

Model telefona (obavezno):

Poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Pored profesionalne usluge zamene baterije na tabletima i mobilnim telefonima, u servisu Doktor Mobil efikasno radimo i dekodiranje Samsung telefona, kao i kompletan servis Samsung mobilnih telefona (stručno otklanjanje svih hardverskih i softverskih problema).

  • Mobilni svet