Servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu u prilici je da Vam ponudi pozdanu i efikasnu uslugu zamene baterije na Samsung Galaxy S9 pametnom telefonu. Tu operaciju važno je blagovremeno obaviti kada primetite da je baterija Vašeg telefona u priličnoj meri dotrajala ili propala, pa uređaju ne može da pruži uravnoteženo i stabilno napajanje električnom energijom.

Zamena baterije na Samsung S9 u servisu mobilnih telefona Doktor MobilSamsung Galaxy S9 (G960) je, baš kao i S9+, izvrstan mobilni telefon premijum kvaliteta koji poseduje zaista fenomenalne karakteristike, a što se tiče baterije koja nam je posebno interesantna za temu ovog teksta – ona je na ovom uređaju integrisana (Non-removable) litijum-jonska sa kapacitetom od 3000 mAh, podrškom za brzo i bežično punjenje i poznatim štedljivim režimima rada.

Ovaj vrhunski smartfon radi na Androidu „najsvežije“ verzije 8.0 (Oreo), pokreće ga osmojezgarni procesor ukombinovan sa 4 GB RAM i 64, 128 ili 256 GB interne memorije, a dolazi sa vrlo lepim 5.8-inčnim Super Amoled ekranom osetljivim na dodir i odličnim kamerama od 8 MP (prednja, sa autofokusom i Auto HDR opcijom) i 12 MP (glavna, Dual Pixel, sa OIS, LED blicem, faznim autofokusom…).

Zamena baterije na Samsung S9

Zamena baterije na Samsung S9 u servisu mobilnih telefona Doktor MobilBaterija na Samsung S9, bez obzira na kapacitet i vrstu, vremenom neminovno počinje da slabi, sve dok toliko ne dotraje (prepoznaćete po tome što se jako sporo puni, a vrlo brzo isprazni) da smartfonu više ne obezbeđuje, za funkcionalan i normalan rad, preko potrebno napajanje energijom.

Neispravnu bateriju najpametnije je što pre zameniti novom, što može biti „mali problem“ kod uređaja sa fabrički integrisanom (tzv. „neuklonjivom“) baterijom, kakvu ima i novi Galaxy S9, ali zato je tu servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu koji će taj posao za Vas obaviti uspešno i kvalitetno.

Postupak zamene baterije na Samsung Galaxy S9 mobilnom telefonu naši dobro obučeni i veoma iskusni serviseri za Vas će obaviti sigurno, pouzdano i sasvim bezbedno (bez bilo kakvih rizika po uređaj).

Kako ne biste dugo čekali, baterija za Samsung Galaxy S9 biće Vam zamenjena u zaista najkraćem mogućem vremenskom roku (on zavisi jedino od trenutne gužve u servisu, a tačniju procenu Vam možemo dati na licu mesta).

Cena zamene baterije na Samsung Galaxy S9

U našem servisu mobilnih telefona operaciju zamene baterije na Samsung Galaxy S9 smartfonu vršimo po povoljnoj ceni. Ako budete želeli da imate preciznije informacije (bilo o ceni ili o roku za pružanje ove usluge), najbolje je da nas pozovete na telefone Doktor Mobil servisa, a možete nam poslati i pisani upit putem forme koju ćete pronaći u sledećem pasusu ovog teksta.

Upit o ceni zamene baterije na mobilnom telefonu

  Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

  Pozovite i zakažite termin

  011 / 4022-611

  ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

  Kontakt forma:

  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  AKS Sabac Brza Posta
  PostExpress Posta Srbije

  Naš profesionalni servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, pored efikasne i pouzdane zamene baterije na mobilnim telefonima, kvalitetno i uspešno pruža i niz drugih važnih intervencija na pametnim mobilnim uređajima, među kojima su dekodiranje Samsung telefona i servis Samsung mobilnih telefona (uspešno otklanjanje svih softverskih i hardverskih problema na smartfonima ovog popularnog brenda).

  Ostale usluge koje pružamo za model Samsung S9:

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena