Zamena baterije na Samsung T210 Galaxy Tab 3 7.0

Zamena baterije na mobilnim uređajima je jedna od ključnih usluga u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, jer se tom operacijom Vašem mobilnom telefonu ili tabletu omogućava normalan rad i stabilno napajanje. Zato ćemo Vam uslugu zamene baterije na Samsung T210 Galaxy Tab 3 7.0 tabletu pružiti kvalitetno, pouzdano i u najkraćem mogućem roku.

Zamena baterije na Samsung T210 Galaxy Tab 3 7.0Samsung T210 Galaxy Tab 3 7.0 WiFi je kvalitetan tablet finog Samsungovog dizajna sa zaobljenim ivicama i prilično zgodan za držanje u jednoj ruci. Njegov TFT tačskrin ekran dijagonale 7.0“ ima rezoluciju od 600 x 1024 piksela.

Baterija mu je integrisana (Non-removable) litijum-jonska kapaciteta 4000 mAh i trebalo bi da uređaju pruži autonomiju od dva dana rada, pri umerenom intenzitetu korišćenja.

Dual-core procesor takta 1.2 GHz u kombinaciji sa 1 GB RAM memorije odgovoran je za rad OS Android 4.1.2 (Jelly Bean), a tu je i 8 GB interne memorije za skladištenje podataka (plus microSD slot). Kamere su mu glavna od 3.15 MP i sekundarna, selfi od 1.3 MP.

Zamena baterije na Samsung T210 Galaxy Tab 3 7.0

Tableti, kao mobilni uređaji koji po pravilu imaju velike ekrane što zahteva i ozbiljnije napajanje električnom energijom, imaju, naravno, i veće i moćnije baterije. Ipak, i one imaju određeni vek trajanja i vremenom počinju da slabe, sve dok sasvim ne dotraju. Ako primetite da se baterija na Vašem tabletu vrlo brzo prazni ili da joj je potrebno neobično mnogo vremena da se napuni, očigledno je da je dotrajala i da je treba zameniti novom.

Međutim, baterije koje su fabrički integrisane (tzv. neuklonjive) vlasnici ovih uređaja ne mogu menjati sami jednostavnim otvaranjem poklopca, već taj posao moraju obaviti stručno obučena lica sa neophodnim alatom i iskustvom. Zbog toga je najsigurnije obratiti se specijalizovanim servisima mobilnih telefona, kao to je servis Doktor Mobil.

U našem servisu operaciju zamene baterije na tabletu Samsung T210 Galaxy Tab 3 7.0 možete obaviti sigurno, pouzdano i potpuno bezbedno (bez ikakvih posledica po uređaj).

Uslugu zamene baterije u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu pružićemo Vam u najkraćem mogućem roku, koji će zavisiti isključivo od trenutnog broja zahteva za servisiranjem.

Cena zamene baterije na Samsung T210 Galaxy Tab 3 7.0

Cena zamene baterije na Samsung T210 Galaxy Tab 3 7.0 tabletu u servisu Doktor Mobil je povoljna. U slučaju da su Vam potrebne detaljnije informacije o ceni ili roku za pružanje ove usluge, izvolite pozovite nas na telefone servisa ili nam pošaljite pisani upit preko forme u nastavku teksta.

Upit o ceni zamene baterije na tabletu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

011/405-80-49  - 062/16-17-002  - 064/311-7552

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Vaše ime (obavezno):

Vaša e-pošta (obavezno):

Model telefona (obavezno):

Poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Osim kvalitetne usluge zamene baterije na tabletu, u servisu Doktor Mobil u prilici smo da Vam ponudimo i zamenu baterije na mobilnim telefonima, dekodiranje Samsung mobilnih telefona i servis Samsung mobilnih telefona (otklanjanje softverskih i hardverskih problema na uređajima ovog brenda).

  • Mobilni svet Doktor Mobil