Da bi mobilni telefon mogao nesmetano da funkcioniše, važno je da njegova baterija radi kako treba. Ako ne radi – važno je da znate ko može kvalitetno da reši taj problem. A to su specijalisti iz servisa mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu koji će bateriju na Sony Xperia Е4 mobilnom telefonu zameniti stručno, pouzdano i bezbedno.

Zamena baterije na Sony Xperia Е4Sony Xperia Е4 je pametni telefon privlačnog dizajna sa baterijom koja pruža natprosečnu autonomiju. U pitanju je neukloniva, odnosno integrisana litijum-jonska baterija kapaciteta 2300 mAh koja, zahvaljujući nižoj rezoluciji ekrana i softverskim optimizacijama, pri nekom prosečnom intenzitetu korišćenja može da obezbedi dvodnevnu autonomiju.

Njegov prostran 5-inčni IPS LCD ekran ima rezoluciju od 960 x 540 piksela i zaštićen je staklom otpornim na ogrebotine. Ovaj telefon ima primarnu leđnu kameru od 5 MP sa autofokusom, LED blicem i podrškom za 1080p video zapise, a napred sekundarnu 2 MP kameru za selfije i 720p video.

Dolazi sa operativnim sistemom Android 4.4.4 (KitKat) koji bez poteškoća pokreće četvorojezgarni Mediatek procesor takta 1.3 GHz, sa 1 GB RAM memorije, uz 8 GB interne memorije proširive microSD karticom do 32 GB.

Zamena baterije na Sony Xperia Е4

Baterije na mobilnim telefonima vremenom počinju da slabe, pa se može dogoditi da Vam u nekom trenutku bude potrebna zamena postojeće baterije novom. Ako je bateriji na Vašem mobilnom telefonu potrebno neuobičajeno mnogo vremena da se napuni ili ako se vrlo brzo isprazni, po svoj prilici, trebalo bi je zameniti novom baterijom.

Sony Xperia Е4 ima integrisanu, neuklonivu bateriju, što znači da je ne možete sami zameniti, nego se to mora uraditi u nekom od specijalizovanih servisa mobilnih telefona, kao što je servis Doktor Mobil u Beogradu.

Donesite svoj telefon u naš servis i mi ćemo za Vas ovaj problem rešiti profesionalno, sigurno i potpuno bezbedno (bez ikakvih posledica po telefon).

U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu uslugu zamene baterije na Sony Xperia Е4 mobilnom telefonu pružićemo Vam kvalitetno i u najkraćem mogućem roku, zavisno samo od trenutne gužve u servisu.

Cena zamene baterije na Sony Xperia Е4

Operacija zamene baterije na mobilnom telefonu Sony Xperia Е4 u našem servisu obavlja se po pristupačnoj ceni. Ako Vam trebaju detaljnije informacije o ceni i roku za pružanje ove usluge, pozovite nas na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pošaljite pisani upit preko ovog formulara:

  Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

  Pozovite i zakažite termin

  011 / 4022-611

  ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

  Kontakt forma:

  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  AKS Sabac Brza Posta
  PostExpress Posta Srbije

  Kao što kvalitetno radimo zamenu baterije, tako kod nas možete dobiti i uslugu dekodiranja Sony Xperia telefona, a takođe i servis Sony Xperia mobilnih telefona (sve softverske i hardverske popravke na Sony smartfonima).

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena