Ako primetite da baterija na Vašem pametnom telefonu loše radi, sporo se puni i brzo prazni, najbolje bi bilo da je što pre zamenite novom kako bi telefon imao normalno i stabilno napajanje električnom energijom. U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu uslugu zamene baterije na Sony Xperia M5 pametnom telefonu pružamo vrlo efikasno, sigurno i pouzdano.

Zamena baterije na Sony Xperia M5Sony Xperia M5 je vodootporan i tanak (7.6 mm) pametni telefon, lepog i elegantnog dizajna, sa kvalitetnim IPS LCD ekranom osetljivim na dodir od 5.0 inči u HD rezoluciji.

Iako generalno ima vrlo dobre karakteristike, integrisana (Non-removable) litijum-jonska baterija kapaciteta 2600 mAh je, može se reći, jedna od slabijih strana ovog uređaja, jer će mu pri prosečnom intenzitetu korišćenja pružiti autonomiju od oko samo jednog dana.

Xperia M5 ima instaliran OS Android 5.0.1 (Lollipop), osmojezgarni procesor takta 2.0 GHz uparen sa 3 GB RAM memorije, 16 GB interne memorije za podatke i aplikacije (+ micro SD slot), kao i jake kamere od 13 MP (prednja) i 21.2 MP (primarna).

Zamena baterije na Sony Xperia M5

Kao što smo napomenuli, za normalan i stabilan rad mobilnog telefona jako je važno da njegova baterija bude potpuno ispravna. Ako je baterija dotrajala, što ćete primetiti po tome što se veoma brzo isprazni, a neuobičajeno sporo puni (na modelu M5 punjenje do 100% trebalo bi da traje oko dva i po sata), preporučuje se da se što pre zameni novom.

Neki modeli telefona, baš kao i Xperia M5, imaju fabrički integrisanu (tzv. neuklonjivu) bateriju, što znači da je ne možete promeniti sami, već Vam je za to potrebna asistencija stručno obučenih lica, kakva rade i u našem servisu Doktor Mobil, koja imaju i specijalan alat i potrebno iskustvo za bezbedno izvođenje operacije zamene baterije.

Slobodno nam se obratite, a mi ćemo Vam sa zadovoljstvom pomoći da efikasno rešite problem sa mobilnim telefonom. Uslugu zamene baterije na Sony Xperia M5 pametnom telefonu pružićemo Vam pouzdano, efikasno i u najkraćem vremenskom roku koji realno bude moguć (on zavisi isključivo od trenutnog broja zahteva u servisu).

Cena zamene baterije na Sony Xperia M5

Operaciju zamene baterije na Sony Xperia M5 smartfonu u našem servisu vršimo po pristupačnoj ceni. Ukoliko su Vam potrebne preciznije informacije o ceni ili vremenu za pružanje ove usluge, izvolite pozovite nas na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pošaljite pisani upit putem forme u nastavku teksta.

Upit o ceni zamene baterije na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Pored kvalitetne zamene baterije na mobilnom telefonu, servis Doktor Mobil profesionalno pruža i usluge dekodiranja Sony Xperia telefona i servisa Sony Xperia mobilnih telefona (efikasnu popravku svih hardverskih i softverskih kvarova na telefonima ovog proizvođača).

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena