• Tel: 011/405-8049
  • Mob: 062/161-7002

Zamena baterije na Sony Xperia T2 Ultra

Pametni telefoni sa velikim ekranima, naravno, zahtevaju i veću potrošnju energije, zbog čega je za stabilan rad važno da njihova baterija bude potpuno ispravna. Ako imate problema sa radom baterije, izvolite dođite u servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu da zamenu baterije na Sony Xperia T2 Ultra smartfonu uradimo kvalitetno, sigurno i pouzdano.

Zamena baterije na Sony Xperia T2 UltraSony Xperia T2 Ultra je zanimljiv pametni telefon velikog ekrana (popularni „fablet“) u prepoznatljivom Xperia dizajnu. Ima ogroman IPS LCD Triluminos tačskrin ekran dijagonale 6.0 inči u HD rezoluciji (720 x 1280 piksela).

Uređaju ovih performansi potrebna je i moćna baterija, koja je na ovom telefonu integrisana (Non-removable) litijum-jonska kapaciteta 3000 mAh i pruža mu solidnu autonomiju, što naravno najviše zavisi od intenziteta korišćenja.

Od ostalih karakteristika treba pomenuti četvorojezgarni procesor na 1.4 GHz sa 1 GB RAM i 8 GB interne memorije (plus microSD slot), OS Android 4.3/4.4.2, podršku za 4G (LTE) i kamere sa senzorima od 1.1 MP (prednja) i 13 MP (primarna).

Zamena baterije na Sony Xperia T2 Ultra

Pametni telefoni sa velikim ekranima imaju i veće jače i baterije, ali i one mogu da dotraju, pa ih, da bi telefon imao stabilno napajanje i normalan rad, kada propadnu (jako sporo se pune, a vrlo brzo prazne) treba zameniti novim.

Međutim, fabrički integrisane (tzv. neuklonjive) baterije vlasnici telefona ne mogu promeniti sami jednostavnim otvaranjem zadnjeg poklopca, nego to mogu da urade samo profesionalno obučeni serviseri, sa potrebnim alatom, znanjem i iskustvom, kakvi rade i u našem servisu Doktor Mobil.

Vaše je samo da donesete smartfon kod nas i prepustite brigu profesionalcima, a mi ćemo operaciju zamene baterije na Sony Xperia T2 Ultra mobilnom telefonu obaviti efikasno, kvalitetno i potpuno bezbedno po uređaj.

Uslugu zamene baterije pružićemo Vam sigurno, pouzdano i u najkraćem roku koji realno bude moguć, a koji će zavisiti jedino od trenutnog broja zahteva u servisu (precizniju procenu Vam možemo dati na licu mesta).

Cena zamene baterije na Sony Xperia T2 Ultra

Uslugu zamene baterije na mobilnom telefonu Sony Xperia T2 Ultra pružamo po pristupačnoj ceni. Ako želite da dobijete konkretnije informacije o ceni ili o roku za izvođenje ove operacije, budite ljubazni da nas pozovete na telefone Doktor Mobil servisa ili da nam pošaljete pisani upit putem formulara koji ćete videti u nastavku teksta.

Upit o ceni zamene baterije na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Fiksni: 011/405-8049 Telenor: 062/16-17-002

Kontakt forma:

Vaše ime (obavezno):

Vaša e-pošta (obavezno):

Model telefona (obavezno):

Poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Specijalistički servis Doktor Mobil, pored kvalitetne zamene baterije, svojim klijentima uspešno pruža i usluge dekodiranja Sony Xperia telefona i servisa Sony Xperia mobilnih telefona (efikasno otklanjanje svih hardverskih i softverskih problema na telefonima ovog brenda).