Zamena baterije na Sony Xperia X Performance jedna je od redovnih usluga koje pružamo u našem servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu.

Ako je baterija Vašeg X Performance smartfona dotrajala i sporo se prazni ili ima poteškoće prilikom punjenja, nemojte odlagati zamenu neispravne baterije novom.

Mi ćemo zameniti bateriju i na ostalim modelima kao i obaviti mnoge druge popravke, pa nas za detaljne informacije možete pozvati na jedan od brojeva telefona ili nas lično posetiti.

Pozovite nas

011 / 4022-611

Sony Xperia X performance baterija

sony xperia x performance dekodiranje

Sony Xperia X Performance poseduje Li-Ion bateriju kapaciteta 2700 mAh koja se može dopuniti uz pomoć Quick Charge 2.0 tehnologije od 18W.

Kada se X Performance pojavio na tržištu, njegova baterija je bila predmet brojnih polemika na internetu. Naime, ovaj smartfon ima nešto slabiji kapacitet baterije od ostalih uređaja svoje klase.

Navodi se da je Sony smatrao da će performanse procesora Snapdragon 820 uspeti da podrže bateriju od 2700 mAh, ali mnogi korisnici koji su se žalili da je baterija previše slaba se nisu složili sa tim.

Pokvarena baterija na X Performance

Dobro su Vam poznati problemi koje sa sobom nosi neispravna baterija Sony X Performance? Telefon ne može da izdrži ni pola dana, koliko god dopunjavali bateriju ona je stalno prazna, nosite punjač svuda sa sobom i neprestano pogledom tražite utičnicu…

Kvar baterije X Performance može se ispoljiti kao brzo pražnjenje, sporo punjenje ili izostajanje punjenja uopšte, pa će rad na telefonu biti veoma otežan ili potpuno onemogućen.

Pored svih obaveza, sve to nam dodatno komplikuje život bez potrebe, jer jedna zamena baterije na Sony X Performance može učiniti da ovakvi problemi nestanu.

Pozovite nas

011 / 4022-611

Međutim, ne treba nikako sami da je menjate. Asistencija stručnog servisa u ovom slučaju je neophodna jer su baterije većine modernih smartfona neodvojive pa iziskuju posebne veštine i adekvatne alate.

Baterija X Performance je takođe integrisana tj. neodvojiva pa možete sebe poštedeti briga i prepustiti nam zamenu baterije na Vašem telefonu.

Zamena baterije na Sony Xperia X Performance

sony xperia x performance zamena baterije

Pre svake intervencije u našem Doktor Mobil servisu obavljamo dijagnostiku jer ništa ne smemo prepustiti slučaju.

Može se desiti da nemogućnost punjenja dolazi od drugih komponenti (punjač ili konektor punjenja) pa se zato tek nakon detaljne analize može obaviti potrebna popravka.

Zamena baterije na Sony Xperia X Performance će pouzdano otkloniti sve probleme koji dolaze od neispravne tj. pokvarene baterije i uštedeti vreme koje biste protraćili na konstantno dopunjavanje iste.

U našem servisu mobilnih telefona možete zameniti bateriju u najkraćem mogućem roku i dobiti telefon nazad na korišćenje u besprekornom stanju.

Informacije o ceni i roku zamene baterije na Sony X Performance možete dobiti telefonom ili prilikom dolaska u naš servis, a ako Vam više odgovara postoji i mogućnost slanja telefona kurirskom službom.

Sony X Performance zamena baterije cena

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

Pozovite nas i zakažite servis

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena