• Tel: 011/405-8049
  • Mob: 062/161-7002

Zamena baterije na Sony Xperia X

Savremeni pametni telefoni, kakav je upravo i model Sony Xperia X, dolaze sa sve jačim baterijama, što je i razumljivo s obzirom na njihove sve moćnije performanse. Ipak, i njihove baterije imaju svoj vek trajanja, zbog čega smo u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu spremni da uslugu zamene baterije na Sony Xperia X mobilnom telefonu, kao i brojnim drugim modelima, pružimo pouzdano i kvalitetno.

Zamena baterije na Sony Xperia XSony Xperia X je pametni telefon poslednje generacije (2016), prvi u nizu nove Sony X serije, sa potpuno metalnim kućištem, podrškom za velike brzine mreže (LTE Cat 6) i IPS LCD touchscreen ekranom od 5.00“, rezolucije 1080 x 1920 piksela.

Prilično dobru autonomiju u radu ovom telefonu pruža integrisana (Non-removable) litijum-jonska baterija kapaciteta 2620 mAh, koja ima podršku za brzo punjenje, a period između dva punjenja možete produžiti uključivanjem štedljivog Sony Stamina režima.

Odlične performanse njegovog OS Android 6.0.1 (Marshmallow) obezbeđuje šestojezgarni procesor (4×1.4 GHz i 2×1.8 GHz) sa zavidnih 3 GB RAM memorije, uz 32/64 GB interne memorije (+ hibridni slot za microSD kartice do 256 GB). Ovaj smartfon visokog kvaliteta izrade na leđima ima kameru od 23 MP sa brzim hibridnim autofokusom i brojnim funkcijama, dok prednja selfi kamera ima senzor od 13 MP.

Zamena baterije na Sony Xperia X

Sony Xperia X je nesumnjivo vrlo kvalitetan uređaj sa takođe kvalitetnom baterijom, ali i takve baterije, nažalost, vremenom počinju da slabe i može se dogoditi da ih treba zameniti novim. Ako primetite da je bateriji na Vašem telefonu potrebno neobično mnogo vremena da se napuni ili da se pri normalnom režimu korišćenja veoma brzo isprazni, to će značiti da je dotrajala i da se mora zameniti novom baterijom.

Pošto je baterija na ovom modelu telefona fabrički integrisana (tzv. neuklonjiva), nećete moći da je zamenite sami nego će to za Vas morati da obave stručno obučeni serviseri koji imaju i nephodan alat za tu operaciju, kakvi su upravo serviseri u Doktor Mobil servisu u Beogradu.

Izvolite dođite u naš servis i mi ćemo zamenu baterije na Sony Xperia X mobilnom telefonu obaviti sigurno, pouzdano i potpuno bezbedno po Vaš uređaj.

Uslugu zamene baterije pružićemo Vam u najkraćem mogućem roku, koji će zavisiti isključivo od trenutne gužve u servisu (preciznu procenu Vam možemo dati na licu mesta).

Cena zamene baterije na Sony Xperia X

Uslugu zamene baterije na Sony Xperia X mobilnom telefonu u servisu Doktor Mobil možete dobiti po pristupačnoj ceni. Ukoliko su Vam potrebne detaljnije informacije o ceni i roku za obavljanje ove operacije, pozovite nas na telefone servisa ili nam pišite preko formulara koji ćete pronaći u nastavku teksta.

Upit o ceni zamene baterije na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Fiksni: 011/405-8049 Telenor: 062/16-17-002

Kontakt forma:

Vaše ime (obavezno):

Vaša e-pošta (obavezno):

Model telefona (obavezno):

Poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Pored stručne zamene baterije, u servisu Doktor Mobil kvalitetno pružamo i usluge dekodiranja Sony Xperia telefona i servis Sony Xperia mobilnih telefona (sve hardverske i softverske popravke na smartfonima ovog brenda).