• Tel: 011/405-8049
  • Mob: 062/161-7002

Zamena baterije na Sony Xperia XA

Iako baterija na mobilnom telefonu nije jedna od komponenti na koje se prvo obraća pažnja, ona je veoma bitna pošto joj je zadatak da uređaju obezbedi stabilnu autonomiju u radu. Ako je na Vašem smartfonu baterija dotrajala, servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu je tu da za Vas izvrši pouzdanu zamenu baterije na Sony Xperia XA pametnom telefonu.

Zamena baterije na Sony Xperia XA u servisu Doktor MobilSony Xperia XA je kvalitetan i privlačan pametni telefon nešto pristupačnije cene od ostalih modela X serije, a dolazi sa 5.0-inčnim IPS LCD touchscreen ekranom HD rezolucije i dosta dobrim ostalim hardverskim karakteristikama.

Što se tiče baterije, koja je i glavni predmet ovog teksta, ona je na modelu XA integrisana (Non-removable) litijum-jonska, sa kapacitetom od 2300 mAh i ima podršku za brzo punjenje (do 100% za malo više od dva sata), a neka prosečna autonomija u radu koju pruža ovom uređaju (što, naravno, najviše zavisi od intenziteta korišćenja) može se povećati izborom štedljivog Stamina režima.

Zamena baterije na Sony Xperia XA

Pošto ni jedna baterija ne može da traje večno i vremenom počinje da slabi, sve dok ne dotraje u meri da se više ne može računati na nesmetano napajanje telefona električnom energijom (jako se brzo isprazni, a veoma sporo puni), tada je treba što pre zameniti novom da bi uređaj mogao normalno da funkcioniše.

„Mali problem“ može Vam predstavljati to što Xperia XA ima fabrički integrisanu (naziva se ponekad i „neuklonjivom“) bateriju koju mogu zameniti samo profesionalno obučena lica koja poseduju i neophodan alat, ali Vam je zato na raspolaganju servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu koji će Vam pružiti stručnu asistenciju i pouzdano i efikasno rešiti taj problem.

Operaciju zamene baterije na Sony Xperia XA mobilnom telefonu u našem specijalističkom servisu vršimo garantovano sigurno i bezbedno (bez rizika po sam uređaj), a takođe i u najkraćem mogućem roku, koji zavisi isključivo od trenutnog broja naloga u servisu.

Cena zamene baterije na Sony Xperia XA

Cena po kojoj pružamo uslugu zamene baterije na Sony Xperia XA smartfonu u servisu Doktor Mobil je povoljna. U slučaju da biste voleli da unapred dobijete preciznije informacije o ceni ili roku za završetak ove intervencije, najbolje je da nas pozovete na telefone našeg servisa ili nam pošaljete pisani upit kroz formular koji ćete pronaći u sledećem odeljku ovog teksta.

Upit o ceni zamene baterije na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Fiksni: 011/405-8049 Telenor: 062/16-17-002

Kontakt forma:

Vaše ime (obavezno):

Vaša e-pošta (obavezno):

Model telefona (obavezno):

Poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Pomenuta operacija zamene baterije na mobilnom telefonu jedna je u nizu usluga koje uspešno i kvalitetno pružamo u servisu Doktor Mobil u Beogradu, pa nam se slobodno obratite i ako Vam zatreba pouzdano dekodiranje Sony Xperia telefona ili servis Sony Xperia mobilnih telefona (efikasno otklanjanje svih hardverskih i softverskih kvarova na telefonima ovog poznatog proizvođača).