• Tel: 011/405-8049
  • Mob: 062/161-7002

Zamena baterije na Sony Xperia XA1

Ukoliko primetite da se baterija na Vašem mobilnom telefonu jako brzo prazni, a neuobičajeno sporo puni, postoji velika verovatnoća da je dotrajala i da se mora zameniti novom kako bi uređaj imao stabilno napajanje energijom. U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu vršimo sigurnu i pouzdanu zamenu baterije na Sony Xperia XA1 pametnom telefonu.

Zamena baterije na Sony Xperia XA1 u servisu Doktor MobilSony Xperia XA1 je elegantan pametni telefon kvalitetne izrade koji dolazi sa snažnim kamerama (23 MP i 8 MP), odličnim 5.0-inčnim IPS LCD touchscreen ekranom HD rezolucije, Androidom verzije 7.0 (Nougat) i vrlo dobrim performansama (osmojezgarni procesor, 3 GB RAM i 32 GB interne memorije).

Ovaj smartfon srednje klase ima fabrički ugrađenu, odnosno integrisanu (Non-removable) litijum-jonsku bateriju kapaciteta 2300 mAh koja mu, s obzirom na ne baš izdašan kapacitet, pruža iznenađujuće dobru autonomiju u radu (postoji i podrška za brzo punjenje), a njeno trajanje se može i dodatno produžiti korišćenjem štedljivih Stamina režima rada.

Zamena baterije na Sony Xperia XA1

Za kontinuiran stabilan rad svakog mobilnog telefona, važno je da njegova baterija bude potpuno ispravna i funkcionalna, što znači da bi je kada dotraje što pre trebalo zameniti novom (to će Vam biti jasno ako vidite da se veoma dugo puni, a za vrlo kratko vreme isprazni).

Kod nekih modela pametnih telefona, a takav je slučaj i sa Xperia XA1 smartfonom, u pitanju je fabrički integrisana (tzv. „neuklonjiva“) baterija koju ne možete promeniti sami, već će Vam za to biti potrebna stručna pomoć profesionalnog servisa mobilnih telefona, kao što je naš specijalistički servis Doktor Mobil u Beogradu.

Uz korišćenje sofisticiranih alata, naši dobro obučeni serviseri operaciju zamene baterije na Sony Xperia XA1 mobilnom telefonu obaviće sigurno, pouzdano i potpuno bezbedno (bez ikakvog rizika po telefon), a posebno će se potruditi da Vam tu uslugu pruže i u najkraćem mogućem roku.

Cena zamene baterije na Sony Xperia XA1

Sama cena zamene baterije na Sony Xperia XA1 smartfonu u servisu Doktor Mobil je povoljna. Ako Vam je važno da imate detaljnije informacije o ceni ili roku za zamenu baterije, izvolite, pozovite nas na telefone našeg servisa ili nam pišite putem formulara koji ćete pronaći u nastavku ovog teksta.

Upit o ceni zamene baterije na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Fiksni: 011/405-80-49 Telenor: 062/16-17-002

Kontakt forma:

Vaše ime (obavezno):

Vaša e-pošta (obavezno):

Model telefona (obavezno):

Poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Profesionalni servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu stoji Vam na raspolaganju i ukoliko Vam, pored zamene baterije na mobilnom telefonu, bude potrebno pouzdano dekodiranje Sony Xperia telefona ili servis Sony Xperia mobilnih telefona (uspešno rešavanje svih hardverskih i softverskih problema na uređajima poznatog japanskog brenda).

  • Mobilni svet