Zamena baterije na Sony Xperia XA2 je rutinska servisna intervencija koju možete obaviti u našem servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu.

Svi problemi sa baterijom, bilo da je dotrajala ili pokvarena pa ne može više da se dopuni će na taj način biti rešeni a telefon ponovo spreman za dugotrajnu upotrebu.

Zamena baterije Vam je dostupna i na svim ostalim modelima telefona a za više informacija nas možete pozvati na jedan od ponuđenih brojeva ili lično posetiti naš servis.

  Pozovite nas

  011 / 4022-611

  Sony Xperia XA2 baterija

  zamena baterije sony xperia xa2

  Sony Xperia XA2 ima Li-Ion bateriju kapaciteta 3300 mAh, što čini više nego dobru kombinaciju sa ekranom od 5.2 inča.

  Korisnicima je dostupno brzo punjenje od 18W a poseduje i Smart Stamina i Battery Care opcije koje čuvaju energiju i produžavaju trajanje baterije.

  U odnosu na svog prethodnika XA1 koji ima kapacitet baterije samo 2300 mAh, ovaj model je pokazao neverovatan napredak u tom pogledu, što i jeste jedna od njegovih najboljih karakteristika.

  Sony XA2 slaba ili pokvarena baterija

  Baterija Sony Xperia XA2 može se pokvariti usled više razloga: ako je izložena visokim ili niskim temperaturama, ako neadekvatno rukujete njom tj. ostavljate je na punjaču više nego što je potrebno…

  Šta god da su razlozi, nastali kvar baterije Sony XA2 uvrstiće još obaveza u Vašu svakodnevnicu, i to onih neprijatnih. Brzo pražnjenje, sporo punjenje ili čak nemogućnost punjenja, učiniće rad na Vašem telefonu gotovo nemogućim.

  Konstantno dopunjavanje i strepnja da će telefon otkazati baš kad Vam bude najpotrebniji mogu nestati i to Vašim izborom ako zamenite neispravnu bateriju na Sony XA2 novom.

   Pozovite nas

   011 / 4022-611

   Kako i Sony XA2 spada u one pametne telefone sa neodvojivom baterijom, tako se ne preporučuje da sami pokušavate da je zamenite.

   Zamena baterije na Sony Xperia XA2

   zamena baterije na sony xperia xa2

   Ako Vam se smučilo da stalno zavisite od toga koliko ste dopunili telefon i kojom će se brzinom baterija isprazniti a Vi ostati bez uređaja usred dana potpuno nemoćni, zamenite bateriju i rešite se ovakvih briga.

   Doktor Mobil servis će umesto Vas obaviti i dijagnostiku kako ne biste bili vođeni pogrešnim simptomima, kao npr. onima kod kvara konektora punjenja ili samog punjača.

   Kada dobijemo potvrdu da postoji kvar baterije, preporučićemo da se obavi zamena baterije na Sony Xperia XA2 a zatim i pouzdano ukloniti staru i pokvarenu bateriju i zameniti je novom.

   Zamena baterije na Sony XA2 obično se obavlja u najkraćem mogućem roku ali Vam pouzdanu procenu možemo dati na licu mesta.

   Informacije o ceni i roku zamene baterije na Sony Xperia XA2 možete dobiti i putem telefona ili forme u nastavku, a nudimo i opciju slanja telefona kurirskom službom.

   Sony XA2 zamena baterije cena

    Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

    Pozovite nas i zakažite servis

    011 / 4022-611

    ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

    Kontakt forma
    * obavezna polja    Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

    AKS Sabac Brza Posta
    PostExpress Posta Srbije

    Ostavite komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena