• Tel: 011/405-8049
  • Mob: 062/161-7002

Zamena baterije na Sony Xperia Z2, Z2 compact

Profesionalni servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu je tu za Vas da uspešno i efikasno reši svaki hardverski ili softverski problem koji imate sa svojim mobilnim telefonom. To važi i za slučaj da Vam je potrebna zamena baterije na Sony Xperia Z2 i Sony Xperia Z2 compact smartfonima, jer ćemo tu operaciju za Vas obaviti pouzdano i sigurno.

Zamena baterije na Sony Xperia Z2, Z2 compact – Doktor MobilSony Xperia Z2 i Sony Xperia Z2 compact su vodootporni pametni telefoni, kvalitetne i čvrste izrade, sa podrškom za 4G (LTE), odličnim Triluminos ekranima osetljivim na dodir (displej je 5.2-inčni na modelu Z2, a 4.3-inčni na verziji Z2 compact), respektabilnim hardverskim performansama i moćnim kamerama.

Baterije na ovim mobilnim uređajima su fabrički integrisane (Non-removable) litijum-jonske i sa kapacitetom od 3200 mAh (na Xperia Z2), odnosno 2300mAh (na Xperia Z2 compact), pružiće im, kada su ispravne, vrlo dobru autonomiju u radu.

Zamena baterije na Sony Xperia Z2 i Z2 compact

Iako kvalitetne i dobrog kapaciteta, baterije na modernim pametnim telefonima imaju određeni vek trajanja, pa se vremenom dešava da počnu da slabe, a kada sasvim dotraju (što se vidi po tome što im je potrebno neuobičajeno mnogo vremena da se napune, a jako brzo se isprazne), važno ih je zameniti novim da bi telefon nesmetano radio.

Pošto sve veći broj modela telefona, a tako je i sa pomenutim Xperia Z2 i Z2 compact uređajima, imaju integrisane (tvz. neuklonjive) baterije koje se ne mogu zameniti bez profesionalnog alata, za ovu proceduru najbolje je obratiti se nekom specijalizovanom servisu mobilnih telefona, a naš servis Doktor Mobil Vam uvek stoji na raspolaganju.

Tim dobro obučenih i iskusnih servisera koji kod nas rade će operaciju zamenu baterije na Sony Xperia Z2 ili Sony Xperia Z2 compact mobilnom telefonu za Vas obaviti pouzdano, efikasno i potpuno bezbedno.

Maksimalno ćemo se potruditi da Vam ovu uslugu pružimo i u najkraćem mogućem roku, koji će zavisiti isključivo od trenutnog broja naloga u servisu (konkretniju procenu Vam možemo dati na licu mesta).

Cena zamene baterije na Sony Xperia Z2 ili Sony Xperia Z2 compact

Uslugu zamene baterije na Sony Xperia Z2 i Sony Xperia Z2 compact pametnim telefonima u servisu Doktor Mobil pružamo po pristupačnoj ceni. Ako želite da unapred dobijete preciznije podatke o ceni ili vremenskom roku, budite ljubazni da nas pozovete na telefone servisa ili nam pošaljete pisani upit preko formulara u nastavku ovog teksta.

Upit o ceni zamene baterije na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Fiksni: 011/405-80-49 Telenor: 062/16-17-002

Kontakt forma:

Vaše ime (obavezno):

Vaša e-pošta (obavezno):

Model telefona (obavezno):

Poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Osim efikasne i pouzdane zamene baterije na mobilnom telefonu, servis Doktor Mobil Vam kvalitetno može pružiti i usluge dekodiranja Sony Xperia telefona i servisa Sony Xperia mobilnih telefona (uspešno otklanjanje svih softverskih i hardverskih kvarova na telefonima ove marke).