Zamena baterije na Sony Xperia Z3, Z3 compact, Z3+

Baterije na mobilnim telefonima razlikuju se po vrsti, kapacitetu i izdržljivosti, ali su slične po tome što sve imaju određeni vek trajanja, čijim istekom baterija postaje dotrajala i ne može više telefonu da pruži zadovoljavajuću autonomiju. Operaciju zamene baterije na Sony Xperia Z3, Z3 compact i Z3+ smartfonima u servisu Doktor Mobil u Beogradu vršimo kvalitetno i pouzdano.

Zamena baterije na Sony Xperia Z3, Z3 compact, Z3 plusSony Xperia Z3, Sony Xperia Z3 compact i Sony Xperia Z3+ su veoma kvalitetni Android pametni telefoni sa sjajnim Triluminos IPS LCD touchscreen ekranima, vrlo dobrim čipsetom i odličnim kamerama, a posebno vredi pomenuti i respektabilan sertifikat otpornosti na vodu i prašinu (IP68 certified).

Međutim, za temu ovog teksta posebno su nam interesantne njihove baterije koje su kod sva tri modela integrisane (Non-removable) litijum-jonske i to sa kapacitetima od 3100 mAh (na osnovnom modelu Z3), 2600 mAh (na Z3 compact) i 2930 mAh (kod verzije Z3+). Uz dobru optimizaciju i super štedljivi Sony-jev Stamina režim korišćenja, može se reći da ove baterije uređajima koje napajaju pružaju natprosečnu autonomiju u radu.

Zamena baterije na Sony Xperia Z3, Z3 compact i Z3 plus

Baterija je vrlo važna hardverska komponenta svakog mobilnog telefona jer mu, naravno kada je ispravna i potpuno funkcionalna, pruža stabilno napajanje električnom energijom. Zbog toga je kada dotraje (sporo se puni, a jako brzo prazni) odmah treba zameniti novom, da bi uređaj radio neometano i bez „mučenja“.

Sve veći broj modela pametnih telefona, posebno oni iz gornjeg segmenta, kao što su i navedeni modeli, dolaze sa fabrički integrisanim (tzv. neuklonjivim) baterijama koje se ne mogu menjati „u kućnim uslovima“, već je za to potrebna asistencija nekog profesionalnog servisa mobilnih telefona, kao što je naš servis Doktor Mobil.

Uz moderne sofisticirane alate i veliko iskustvo, naši serviseri zamenu baterije na Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z3 compact i Sony Xperia Z3+ pametnim telefonima obavljaju pouzdano, efikasno i, što je posebno važno, potpuno bezbedno po mobilni uređaj.

Cena zamene baterije na Sony Xperia Z3, Z3 compact i Z3+

Osetljivu uslugu zamene baterije na Sony Xperia Z3, Z3 compact i Z3 plus mobilnim telefonima pružićemo Vam u najkraćem roku i po pristupačnoj ceni. Za sve dodatne informacije slobodno nas pozovite na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pišite putem formulara u nastavku teksta.

Upit o ceni zamene baterije na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

011/405-80-49  - 062/16-17-002  - 064/311-7552

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Vaše ime (obavezno):

Vaša e-pošta (obavezno):

Model telefona (obavezno):

Poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Baš kao i kod pouzdane zamene baterije na mobilnom telefonu, u servisu Doktor Mobil profesionalno i kvalitetno možete dobiti i usluge dekodiranja Sony Xperia telefona i servisa Sony Xperia mobilnih telefona (rešavanje svih softverskih i hardverskih problema).