• Tel: 011/405-8049
  • Mob: 062/161-7002

Zamena baterije na Sony Xperia Z5, Z5 Compact, Z5 Premium

Dotrajalu ili neispravnu bateriju na pametnom telefonu bilo bi dobro što pre zameniti, jer je za rad mobilnog uređaja veoma važno da ima nesmetano napajanje energijom. U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu uslugu zamene baterije na Sony Xperia Z5, Sony Xperia Z5 Compact i Sony Xperia Z5 Premium smartfonima pružamo vrlo sigurno i u najkraćem mogućem roku.

Zamena baterije na Sony Xperia Z5, Z5 Compact, Z5 PremiumSony Xperia Z5, Sony Xperia Z5 Compact i Sony Xperia Z5 Premium su jako kvalitetni vodootporni (IP68 sertifikat) pametni telefoni premijum klase, sa odličnim Triluminos IPS LCD touchscreen ekranima, vrhunskim performansama i za ovu kompaniju očekivano izvrsnim kamerama (23 MP primarna, 5.1 MP selfi), a rade na Androidu verzije 5.1.1 (Lollipop).

Što se tiče napajanja i autonomije u radu, koje nas ovde posebno zanimaju, ovi uređaji opremljeni su integrisanim (Non-removable) litijum-jonskim baterijama sa kapacitetima od 2900 mAh (na osnovnom modelu Z5), 2700 mAh (Z5 Compact) i 3430 mAh (Z5 Premium) koje su, naravno, vrlo dobre, ali je bitno da budu i potpuno ispravne da bi telefonu obezbedile stabilan rad.

Zamena baterije na Sony Xperia Z5, Z5 Compact i Z5 Premium

Ukoliko ste ponosni vlasnik nekog od ovih sjajnih mobilnih telefona, obratite pažnju na rad njegove baterije, jer ona vremenom počinje da slabi, pa je kada dotraje (vrlo brzo se isprazni, a neuobičajeno dugo puni) obavezno zamenite novom kako bi uređaj imao kontinuirano napajanje električnom energijom.

Kod mnogih pametnih telefona, a naročito na modelima iz premijum segmenta, kao što su i ovi Sony Xperia smartfoni, baterija je fabrički ugrađena (integrisana, neuklonjiva), pa se ne može zameniti u kućnim uslovima, nego se za to treba obratiti specijalizovanom servisu mobilnih telefona, kao što je naš servis Doktor Mobil u Beogradu.

Vrlo stručni i iskusni serviseri koji kod nas rade, koristeći najsavremenije alate, operaciju zamene baterije na Sony Xperia Z5, Sony Xperia Z5 Compact i Sony Xperia Z5 Premium pametnim telefonima vrše garantovano sigurno, pouzdano i potpuno bezbedno (bez ikakvog rizika po mobilni uređaj).

Cena zamene baterije na Sony Xperia Z5, Z5 Compact i Z5 Premium

U servisu Doktor Mobil uslugu zamene baterije na Sony Xperia Z5, Z5 Compact ili Z5 Premium mobilnom telefonu pružićemo Vam po pristupačnoj ceni i u najkraćem mogućem roku, a ukoliko su Vam potrebne detaljnije informacije – budite slobodni da nam pišete putem forme u nastavku teksta ili nas pozovite na telefone našeg servisa.

Upit o ceni zamene baterije na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Fiksni: 011/405-80-49 Telenor: 062/16-17-002

Kontakt forma:

Vaše ime (obavezno):

Vaša e-pošta (obavezno):

Model telefona (obavezno):

Poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Osim pouzdane i efikasne zamene baterije na mobilnom telefonu koju smo upravo opisali, specijalistički servis Doktor Mobil u Beogradu uspešno pruža i druge profesionalne usluge, od kojih ćemo za ovu priliku izdvojiti dekodiranje Sony Xperia telefona i servis Sony Xperia mobilnih telefona (uspešno otklanjanje svih hardverskih i softverskih kvarova na Xperia smartfonima).