Zamena baterije na Nokia 3 uklanja dotrajalu bateriju smartfona i odnosi sve probleme koje je izazvala.

Doktor Mobil servis menja bateriju na svim modelima pametnih uređaja, pa ukoliko Vam je ova usluga potrebna, pozovite nas ili posetite.

Takođe obavljamo sve vrste popravki, pa nas kontaktirajte i ako imate neki drugi problem sa telefonom.

Možete nam poslati telefon kurirskom službom po izboru i obaviti svaku intervenciju bez dolaska u servis.

Pozovite nas

011 / 4022-611

Nokia 3 baterija

zamena baterije na nokia 3

Baterija Nokia 3 se, nažalost, ne može pohvaliti kapacitetom niti izdržljivošću. U ovaj telefon je spakovana integrisana baterija od svega 2630 mAh.

Međutim, testovi su pokazali da ona može podržati oko 10h razgovora ili 10h surfovanja internetom, što uopšte nije malo s obizirom na kapacitet baterije.

Još jedna mana leži u dopunjavanju baterije jer telefon nema mogućnost brzog punjenja.

Iako bi bilo logično da bateriji ovako skromnog kapaciteta ne treba mnogo vremena da se napuni, praksa pokazuje da se do 50% dopunjava tek za 45 minuta što je poprilično dugo.

Dotrajala baterija na Nokia 3

Ako je sve funkcionisalo kako treba i odjednom ste primetili da baterija Nokia 3 više ne može da izdrži ni dan bez da je dopunjavate, to je znak da je dotrajala.

Razlozi koji dovode do toga su brojni. Uglavnom se radi o načinu na koji postupate sa uređajem kada se baterija dopunjava ili aplikacijama koje zaboravite da ugasite pa rade u pozadini i skraćuju bateriji životni vek.

Pozovite nas

011 / 4022-611

Bilo da se baterija brže prazni ili sporije puni, simptome njene neispravnosti lako je uočiti jer će Vam bespotrebno iskomplikovati život.

Neprestano dopunjavanje telefona, nošenje punjača svuda sa sobom, potraga za utičnicom… Sve ovo će prouzrokovati da se u centru Vaše pažnje nađe telefon i to u negativnom smislu.

Zamena baterije Nokia 3

zamena baterije nokia 3

Ako ste prepoznali gore navedene muke i svakodnevno se susrećete sa njima, nema razloga da se to prolongira.

Na pravom ste mestu jer Doktor Mobil servis pouzdano i u najkraćem mogućem roku može zameniti bateriju na Vašem Nokia 3.

Pre bilo kakvog poduhvata ćemo proveriti da li je baterija glavni krivac, jer nekada se može raditi i o složenijem kvaru kao npr. konektora punjenja.

Nakon što dijagnostika potvrdi sumnje koje su ukazivale na bateriju se obavlja i sama zamena baterije na Nokia 3.

Ova intervencija će Vašem telefonu dati novi život i postojan rad i otkloniti brige da će Vas telefon izdati u najnepovoljnijem trenutku.

Informacije o ceni i roku zamene baterije na Nokia 3 možete dobiti ako nas pozovete ili nam pišete preko formulara na dnu, a uvek nas možete i lično posetiti!

Nokia 3 zamena baterije cena

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

Pozovite nas i zakažite servis

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena