Zamena baterije na Nokia 5.1 od velikog je značaja za smartfon jer bateriji vraća dugotrajan i postojan rad.

Naš servis Doktor Mobil pouzdano menja neispravnu bateriju na Nokia 5.1 kao i na ostalim modelima pametnih telefona.

Obavljamo i ostale intervencije pa pored zamene baterije kod nas možete zameniti oštećeni ekran, dekodirati telefon…

Kontaktirajte nas ili posetite ako imate bilo kakvih problema sa mobilnim telefonom ili pošaljite uređaj na popravku kurirskom službom.

  Pozovite nas

  011 / 4022-611

  Nokia 5.1 baterija

  nokia 5.1 zamena baterije

  Integrisana Li-Ion baterija Nokia 5.1 ima kapacitet od 2970 mAh što joj, uzimajući u obzir veličinu ekrana od 5.5 inča, omogućava da savim komotno izdrži ceo dan bez dopunjavanja.

  Postoji regularna power saving opcija koja je ugrađena u sam Android softver ali za razliku od konkurenata, Nokia nije uspostavila sopstveni program za štednju baterije.

  Još jedna mana leži u tome što Nokia 5.1 nema brzo punjenje, a to je imperativ današnjice jer nam tempo života koji vodimo ne ostavlja vremena za gubljenje na dopunjavanje mobilnog telefona.

  Baterija Nokia 5.1 se brzo prazni ili sporo puni

  Jedan od osnovnih i najčešćih simptoma neispravne baterije je njeno brzo pražnjenje. Ako se baterija Nokia 5.1 brzo isprazni, a nema pojačanih aktivnosti na telefonu, postaćete sumnjičavi i to s dobrim razlogom.

  Treba Vam čitava večnost da dopunite telefon? Baterija Nokia 5.1 se sporo dopunjuje i to je još jedan znak da je ova komponenta dotrajala ili se oštetila na neki način.

  Neispravna baterija na Nokia 5.1 može biti rezultovana mnogim stvarima, od neispravnog dopunjavanja i držanja na punjaču više nego što je potrebno do spoljnih faktora poput visokih i niskih temperatura.

   Pozovite nas

   011 / 4022-611

   Kada Vas ovakve smetnje snađu, jedini pouzdan način za njihovo otklanjanje je zamena baterije Nokia 5.1.

   Na ovaj način se stara i neispravna baterija uklanja a na njeno mesto dolazi nova koja obezbeđuje telefonu funkcionisanje kome se ne može naći zamerka.

   Zamena baterije na Nokia 5.1

   zamena baterije nokia 5.1

   Zamena baterije Nokia 5.1 se rutinski i jednostavno obavlja u našem servisu Doktor Mobil. Ali ipak, ne dozvolite da Vas reč „jednostavno“ ponese.

   Radi se o tome da zamena integrisanih baterija nije nimalo jednostavna ako ne posedujete alat i veštinu za njenu bezbednu zamenu.

   Zbog toga mi imamo sve što je potrebno da se zameni baterija Nokia 5.1 smartfona, u šta se možete uveriti ukoliko imate ovaj problem.

   Ovu intervenciju obavljamo i u najkraćem mogućem roku kako biste imali telefon na raspolaganju što pre, ali to svakako zavisi od konkretnog slučaja i broja uređaja na popravci u servisu.

   Informacije o ceni i roku zamene baterije na Nokia 5.1 možete dobiti telefonom ili prilikom posete našem servisu u Beogradu.

   Nokia 5.1 zamena baterije cena

    Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

    Pozovite nas i zakažite servis

    011 / 4022-611

    ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

    Kontakt forma
    * obavezna polja    Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

    AKS Sabac Brza Posta
    PostExpress Posta Srbije

    Ostavite komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena