Zamena baterije na Nokia 5 uklanja staru i neispravnu bateriju telefona i menja je novom, koja uređaju obezbeđuje postojan rad.

Zamenu baterije u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil možete obaviti i na bilo kom drugom modelu odnosno brendu.

Ako imate neki drugi problem, i u tom slučaju nam se možete obratiti jer vršimo sve vrste popravki na mobilnim telefonima.

Posetite nas ili okrenite jedan od naših brojeva a možete nam telefon poslati kurirskom službom i tako otkloniti svaki problem bez dolaska u servis.

Pozovite nas

011 / 4022-611

Nokia 5 baterija

nokia 5 zamena baterije

Kapacitet baterije Nokia 5 smartfona iznosi 3000 mAh. Česta poređenja sa modelom Nokia 6 dala su određene rezultate i u ovom pogledu.

Iako je snaga baterija ova dva modela ista, manji ekran od 5.2 inča slabije rezolucije na Nokia 5 obezbedio je ovom uređaju bolji rezultat na testovima izdržljivosti baterije.

Na ovaj način je utvrđeno da baterija Nokia 5 podržava oko 19 h razgovora u 3g mreži, više od 12 sati web surfovanja i konačno stand-by od 84 h.

Nažalost, jedina zamerka postoji u odsustvu brzog punjenja, pa Nokia 5 za punih 30 minuta napajanja energijom dostigne tek 23% kapaciteta.

Nokia 5 – simptomi neispravne baterije

Neki od simptoma neispravnosti baterije na Nokia 5 uočavaju se gotovo odmah, jer pojačano korišćenje punjača i poteškoće u samom napajanju telefona sigurno morate primetiti.

Baterija Nokia 5 se prazni brže nego inače, telefon se gasi sam od sebe kada padne na određeni procenat baterije… Složićete se da Vam ovako nešto ne može promaći prilikom svakodnevnog korišćenja telefona.

Gubite više vremena nego inače iščekivajući da se telefon dopuni ali baterija Nokia 5 se izuzetno sporo dopunjava ili u još težem slučaju – ne može se dopuniti uopšte.

Pozovite nas

011 / 4022-611

U ovakvim situacijama najverovatnije postoji problem neispravne ili dotrajale baterije na Nokia 5.

Kažemo najverovatnije, jer problem ponekad i nije u bateriji.

Ako Vam se ovakve ili slične stvari dešavaju, vreme je da posetite Doktor Mobil i zamenite bateriju Vašeg Nokia 5 smartfona.

Zamena baterije na Nokia 5

zamena baterije nokia 5

Zamena baterije na Nokia 5 je intervencija koju ne bi trebalo da obavljate sami.

Ovaj model ima bateriju koja je integrisana što znači da je čitav postupak složeniji nego zamena običnih, neintegrisanih baterija.

Da bi se integrisana baterija uspešno zamenila, potrebno je posedovanje adekvatnih alata i iskustva kako bi se izbegla eventualna oštećenja samog uređaja.

Doktor Mobil ima sve što je neophodno za pouzdanu zamenu baterije na Nokia 5 smartfonu!

Svaka zamena baterije se kod nas obavlja povoljno i u najkraćem mogućem roku, pa možete slobodno zaobići sva uputstva sa interneta.

Više informacija o ceni i roku zamene baterije na Nokia 5 možete dobiti telefonom a uvek ste dobrodošli da posetite naš servis u Beogradu!

Nokia 5 zamena baterije cena

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

Pozovite nas i zakažite servis

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena