Zamena baterije na Nokia 6.1 vratiće smartfonu izdržljivost i sposobnost da isprati sve Vaše potrebe.

Doktor Mobil servis pouzdano obavlja zamenu baterije na svim modelima pametnih uređaja, pa nam bez brige možete prepustiti da to uradimo za Vas.

Naš servis mobilnih telefona stoji Vam na raspolaganju i za sve ostale tipove popravki, sve što treba da uradite je da nas pozovete ili posetite.

U Vašem interesu pružamo i mogućnost slanja telefona kurirskom službom po izboru na našu adresu.

Pozovite nas

011 / 4022-611

Nokia 6.1 baterija

nokia 6.1 zamena baterije

Za postojan rad Nokia 6.1 zadužena je Li-Ion baterija kapaciteta 3000 mAh. Navodi se da je to dovoljno da podrži 16 h razgovora u 3g mreži, 11 h surfovanja po internetu, 119 h slušanja muzike i čak 507 h provedenih na stand-by.

Jedna od prednosti ovog smartfona jeste uvođenje fast charging sistema koji je izostao na osnovnoj verziji Nokia 6, što danas predstavlja veliku manu u svetu mobilnih telefona.

Srećom, baterija Nokia 6.1 se regeneriše brzim punjenjem od 18W koje do 50% kapaciteta stiže za samo pola sata, što će Vam znatno uštedeti vreme tokom svakodnevnih obaveza.

Oštećena ili pokvarena baterija na Nokia 6.1

Svima su nam dobro poznate poteškoće koje sa sobom nosi neispravna baterija na mobilnom telefonu. Nokia 6.1 se brzo isprazni ili se odjednom ugasi, a Vi iznova i iznova dopunjavate telefon…

Ako želite da prekinete neprestano druženje sa punjačem, potrebna Vam je zamena baterije na Nokia 6.1 koja će otkloniti sve probleme izazvane dotrajalom baterijom.

Pozovite nas

011 / 4022-611

Baterija Nokia 6.1 je integrisana što znači da zamena nije jednostavna i ne možete je obaviti sami. Ustvari možete, ali imajte u vidu da će šteta koju možete prouzrokovati biti veća od cene zamene baterije u stručnom servisu.

Zbog toga nemojte rizikovati već donesite telefon sa oštećenom baterijom u Doktor Mobil servis i bezbedno popravite Vaš Nokia 6.1.

Zamena baterije na Nokia 6.1zamena baterije nokia 6.1

Zamena baterije Nokia 6.1 realizuje se rutinski i u najkraćem mogućem roku u našem servisu mobilnih telefona Doktor Mobil.

Nakon zamene baterije Vaš Nokia 6.1 dobija novi život koji će mu obezbediti postojan i dugotrajan rad na koji ste navikli kada ste kupili telefon.

Prilikom svake intervencije koristimo najkvalitetnije rezervne delove i naše stručno znanje kako bi popravka bila izvršena bezbedno po Vaš uređaj.

Posetite nas i zamenite neispravnu bateriju na Nokia 6.1 ali i obavite sve ostale neophodne intervencije na telefonu.

Za više informacija o zameni baterije nas kontaktirajte putem ponuđenih brojeva telefona ili formulara u nastavku, a uvek možete i lično posetiti naš servis u Beogradu.

Nokia 6.1 zamena baterije cena

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

Pozovite nas i zakažite servis

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena