Zamena baterije Xiaomi Pocophone F1 jeste tehnička operacija koja će otkloniti sve nedostatke u radu baterije Vašeg telefona.

Doktor Mobil servis je uvek na usluzi za otklanjanje svih kvarova u vezi sa mobilnim telefonima. Sve što treba da uradite je da nas posetite i izložite nam Vaš problem.

Ukoliko ste fizički onemogućeni da dođete u Doktor Mobil servis možete nam poslati telefon preko bilo koje kurirske službe, a mi ćemo Vam ga, nakon što otklonimo kvar, vratiti istim putem.

Pozovite nas

011 / 4022-611

Xiaomi Pocophone F1 baterija

xiaomi pocophone f1 zamena baterije

Xiaomi Pocophone F1 je superiroran telefon po pitanju cene i kvaliteta.

Sjajnu brzinu ovog telefona omogućuje Snapdragon procesor sa osam jezgara sa max brzinom rada od 2.8 GHz. Prednja kamera od 20 Mpx i zadnja (selfi) od 12 Mpx prave besprekorne fotografije, što dodatno upotpunjuje rezolucija ekrana od 2246 x 1080 piksela.

Ipak, glavni aduti Pocophone F1, pored njegove brzine, jesu tečno hlađenje i moćna baterija.

Baterija Li-Po 4000 mAh sa mogućnošću brzog punjenja od 18W jednostavno Vas tera da zaboravite kada ste poslednji put punili Xiaomi Pocophone F1.

Premda brzina punjenja nije preterano velika – za pola sata 35% – max napunjena baterija omogućuje osam sati video igranja, šesnaest sati video reprodukcije i neverovatnih trideset sati pričanja.

Za one korisnike koji su stalno u pokretu tu je i Quick Charge 3.0.

Zbog svega navedenog ne čudi što neispravna baterija Xiaomi Pocophone F1 znatno umanjuje uživanje u ovom izuzetnom telefonu.

Xiaomi Pocophone F1 oštećena baterija

Glavni krivac za neispravan rad baterije Xiaomi Pocophone F1 može biti vlaga, ekstremna toplota ili kvar nastao usled jakog udara.

Oštećena baterija gubi intenzitet snage, a posledice su te da se telefon znatno duže puni ili se neuobičajeno brzo prazni.

Pokvarena baterija uzrokuje potpunu disfunkcionalnost rada Xiaomi Pocophone F1, dok je nabubrela baterija nedvosmislen signal za hitnu posetu Doktor Mobil servisu.

Pozovite nas

011 / 4022-611

Kao i kod većine pametnih telefona i kod Pocophone F1 zadnji poklopac je integrisan, zbog čega svaka intervencija zamene baterije izvedena bez učešća stručnog lica i odgovarajućeg alata može izazvati daleko ozbiljnija oštećenja.

Zamena baterije Xiaomi Pocophone F1

zamena baterije xiaomi pocophone f1

Doktor Mobil je anđeo čuvar svih telefona.

Oštećena ili pokvarena baterija Xiaomi Pocophone F1 iritantan je problem, ali u najvećem broju slučaja bezopasan i lako rešiv.

Ipak, ukoliko se problem sa baterijom zanemaruje na duže vreme, to može izazvati lančanu reakciju, a samim tim i znatno veće troškove popravke.

Blagovremenim dolaskom u Doktor Mobil servis sprečićete takav scenario, a Vaš telefon, budite sigurni, znaće kako da Vam uzvrati za pruženu pažnju.

Xiaomi Pocophone F1 zamena baterije cena

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

Pozovite nas i zakažite servis

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena