Servis mobilnih telefona Doktor Mobil svoj uspeh zasniva na kvalitetnom radu i poverenju koje nam ukazujete iz godine u godinu, pa se zbog vas trudimo da sve servisne intervencije, među kojima je i zamena baterije za Huawei Honor 8X, dovedemo do perfekcije.

Trebalo je mnogo napora, rad i truda da bismo se izborili za svoje mesto na tržišu, ali i sada, kada smo dokazali svoju stručnost i profesionalizam, mi radimo još više i još vrednije da opravdamo sva vaša očekivanja i pružimo vam samo najbolje.

huawei 8x zamena baterije

Huawei  Honor 8X – usklađenog izgleda i pouzdan u radu, dolazi do nas u zanimljivim i atraktivnim bojama. Njegova baterija je litijum-jonska, integrisana ili neukloniva, a može se pohvaliti kapacitetom od 3750 mAh.

Za ovaj mobilni telefon, izdvojili bismo mogućnost očitavanja otisaka prsta što predstavlja svojevrsan vid zaštite svih vaših podataka, ali i umnogome olakšava pristup brojnim aplikacijama i sajtovima.

Huawei Honor 8X zamena baterije

Huawei Honor 8X ima bateriju pristojnog kvaliteta, ali se ona ipak “muči” da isprati sve zahteve aktivnih korisnika koji “barataju” mnogobrojnim aplikacijama, igraju igrice, slušaju muziku ili gledaju filmove putem ovog uređaja.

Na koji god način da koristite Honor 8X, njegova baterija je oganičenog trajanja, što je potpuno razumljivo, ali kada se njen životni vek značajno skrati, a pritom dopunjavanje ide sporije nego inače, velika je verovatnoća da je vašem Huawei Honor 8X potrebna zamena baterije.

Bateriju za Honor 8X, kao što smo već napomenuli, možete zameniti u Doktor Mobil servisu mobilnih telefona, i to pouzdano i kvalitetno. Naši iskusni serviseri imaju adekvatnu opremu za ovu intervenciju kroz koju su prošli toliko puta da su apsolutno sigurni u svoje veštine i znanje koje poseduju.

Mi uvek stojimo iza svog rada i garantujemo kvalitet servisiranja koje vršimo, u šta ćete se i sami uveriti, što na licu mesta, što kroz dalje druženje da Huawei Honor 8X kome je zamenjena baterija.

Ako se nekim drugim povodom u vezi sa mobilnim telefonima, ponovo obratite Doktor Mobil servisu, što je često slučaj, znaćemo da smo na pravom putu i da naš trud nije uzaludan.

zamena baterije huawei 8x

Upit o ceni zamene baterije za Huawei Honor 8X

  Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

  Pozovite i zakažite termin

  011 / 4022-611

  ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

  Kontakt forma:

  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  AKS Sabac Brza Posta
  PostExpress Posta Srbije

  Moramo da se pohvalimo profesionalnim Huawei servisom koji za vas rešava apsolutno sve poteškoće koje vam zadaje mobilni telefon. Na vama je samo da prepoznate kvalitet, a Doktor Mobil je tu da opravda ukazano poverenje i uvek bude na visini postavljenog zadatka.

  Jedan komentar : “Zamena baterije za Huawei Honor 8X u servisu Doktor Mobil”

  Učitajte još komentara

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena