Zamena baterije za Huawei Honor 9 Lite

Zamena baterije za Huawei Honor 9 Lite deo je standardne ponude servisa mobilnih telefona Doktor Mobil, u Beogradu.

Zbog velike ekspanzije mobilnih telefona brenda Huawei i njihovog sve većeg prisustva na tržištu, u našem servisu su sve češće prisutni upravo ovi uređaji, ali ne zbog njihovih nedostataka i manjka kvaliteta, već, uglavnom, zbog kvarova koji dolaze usled nepravilnog rukovanja telefonom ili usled sticaja okolnosti koje dovode do različitih oštećenja.

zamena baterije za huawei honor 9 lite

Huawei Honor 9 Liteovaj uređaj radi na operativnom sistemu Android 8.0 (Oreo), a podršku u radu pruža mu procesor HiSilicon Kirin 659 (16 nm).

Obe njegove kamere su dualne, a glavna ili zadnja kamera ima rezoluciju od  13 MP + 2 MP (senzor “dubine“). Prednja, odnosno “selfi” kamera raspolaže istom rezolucijom. Sve sjajne fotografije koje ćete uslikati predstavljenim kamerama možete čuvati u okviru interne memorije od 32/64 GB, a ako vam to nije dovoljno uz microSD karticu dobićete prostor od 256 GB.

Kada je reč o bateriji, moramo istaći da je integrisana tj. neuklonjiva. Ima 3000 mAh, što bi trebalo da je dovoljan kapacitet za sve vaše dnevne potrebe.

Za Honor 9 Lite bateriju možete zameniti u servisu Doktor Mobil

Pošto je, kao što smo već i pomenuli, baterija mobilnog telefona Honor 9 Lite neuklonjiva, njena zamena nije moguća bez odgovarajuće opreme. Takođe, predlažemo vam da samu zamenu izvrši stručno i obučeno lice kako biste osigurali uspešnost ovog postupka.

Bateriju za Honor 9 Lite možete pouzdano zameniti u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil, gde vam na raspolaganju stoje obučeni i iskusni serviseri kojima je ova intervencija deo svakodnevne rutine.

Na osnovu iskustva u radu, možemo vam sa sigurnošću tvrditi da će zamena baterije na Huawei  Honor 9 Lite biti efikasna, jer u ovoj operaciji kod nas ništa nije prepušteno slučaju. Mi, po vašem dolasku u naš servis, najpre izvršimo temeljnu dijagnostiku, a zatim i pronađemo najbolje moguće rešenje.

Nakon međusobnih konsultacija i pripreme, tim servisa Doktor Mobil vredno i marljivo prione na posao. Servisiranje uvek obavljamo posvećeno i temeljno, pa je uspešna zamena baterije vašeg Huawei Honor 9 Lite, neminovna.

Prilikom rada, prioritet nam je kvalitet, ali svakako imamo u vidu i koliko vam je mobilni telefon neophodan, pa se trudimo da servisiranje obavimo u  najkraćem mogućem roku koju je u datom trenutku objektivno moguć.

menjanje baterije za huawei honor 9 lite

Upit o ceni zamene baterije Huawei Honor 9 Lite mobilnog telefona

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Vaše ime (obavezno):

Vaša e-pošta (obavezno):

Model telefona (obavezno):

Poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

U servisu Doktor Mobil za Huawei Honor 9 Lite, pored zamene baterije, vrši se i zamena ekrana, dekodiranje, ali i mnogo drugih usluga koje su obuhvaćene našim Huawei servisom.

  • Pratite nas na Facebook-u

  • Mobilni svet Doktor Mobil

Call Now Button