Ako je baterija vašeg Huawei Mate 10 Pro dotrajala ili pokvarena, sve što je potrebno je da se obratite za pomoć servisu mobilnih telefona – Doktor Mobil, a mi ćemo se pobrinuti da uspešno obavimo zamenu baterije vašeg Huawei Mate 10 Pro, nakon čega ćete ponovo moći da se oslonite na svoj mobilni telefon.

zamena baterije huawei mate 10 pro

Huawei Mate 10 Pro – Izrađen je od stakla sa prednje i zadnje strane, a sve to je uokvireno diskretnim aluminijumskim ramom koji izgledu ovog mobilnog telefona daje dozu elegancije i modernosti.

Radi na operativnom sistemu Android 8.0 (Oreo), koji je moguće nadgraditi do Android 9.0 (Pie). Za dosledno i pouzdano funkcionisanje odgovoran je procesor HiSilicon Kirin 970 (10 nm).

Mate 10 Pro poseduje 4/6 GB RAM i 64/128 GB interne memorije koju možete ispuniti različitim privatnim sadržajima, a između ostalog i slikama i snimcima koje će napraviti kamere ovog uređaja. Na raspolaganju su vam ukupno tri kamere, od kojih je zadnja dualna – 12 MP + 20 MP, a prednja “selfi” kamera ima 8 MP.

Huawei Mate 10 Pro – zamena baterije

Za pouzdan i dosledan rad mobilnog telefona ispravna baterija je jedan od glavnih preduslova, jer džaba nam sve napredne funkcije i zanimljive aplikacije ako nam se telefon svaki čas prazni i gasi.

Zato nemojte dozvoliti da zavisite od “samovolje” neispravne ili oštećene baterije, već posetite Doktor Mobil na prve naznake nepravilnosti u radu, kako bismo zamenili bateriju na vašem Huawei Mate 10 Pro.

Signali da sa baterijom “nešto nije uredu” su vrlo jasni i lako ćete ih prepoznati jer direktno utiču na kvalitet upotrebe vašeg mobilnog uređaja. Pa, ako primetite da se baterija prazni brže nego obično, sporije puni ili se uopšte ne može napuniti, velike su šanse da je vreme za zamenu baterije na Huawei Mate 10 Pro.

Naši serviseri neće ništa prepustiti slučaju, već će pre same intervencije izvršiti detaljnu dijagnostiku kako bismo nesumnjivo utvrdili da li je zaista poblem do baterije i kako se najlakše i najbolje može rešiti. Nakon dijagnostike, ukoliko je to neophodno, uslediće i uspešna zamena baterije vašeg Huawei Mate 10 Pro.

mate 10 pro zamena baterije

Cena zamene baterije za Huawei Mate 10 Pro

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Ako kod nas menjate bateriju za Huawei Mate 10 Pro i sami ćete se uveriti da smo pouzdani, a naše usluge su kvalitetne i efikasne. Samim tim, Doktor Mobil će biti vaš izbor svaki put kada vašem mobilnom telefonu nešto zatreba.

Razlog više je i naš Huawei servis koji obuhvata sve softverske i hardverske intervencije koje za vas rešavamo s lakoćom, sigurno i temeljno.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena