Zamena baterije za Huawei Mate 20 lite može biti nepremostiva prepreka, a može biti i jednostavna intervencija koju će u kratkom roku, lako i uspešno obaviti Doktor Mobil, servis mobilnih telefona u Beogradu.

Vi odlučujete o tome kako ćete se nositi sa neispravnom baterijom Mate 20 Lite mobilnog telefona. A mi vam nudimo kvalitetno rešenje.

mate 20 lite zamena baterije

Huawei Mate 20 lite – Ovaj mobilni telefon privukao je pažnju velikog broja korisnika, što zbog svog modernog izgleda, što zbog dobrih performasi i pouzdanosti u radu.

Njegove kamere su dvostruke, s tim što prva slika, a druga predstavlja senzor „dubine“. Glavna kamera raspolaže rezolucijom od 20 MP + 2 MP, dok prednja selfi kamera ima čak 24 MP + 2 MP. Baterija ovog uređaja ima 3750 mAh.

Kako zameniti bateriju za Mate 20 lite?

Saveti za “samopomoć” pri zameni baterije na Mate 20 lite nalaze se na svakom koraku i ni malo ne čudi što se mnogo korisnika lakomisleno osmeli da samostalno pokuša ovu intervenciju. Međutim, to se obično ne završi onako kako biste želeli.

Naime, bez potrebne obuke i iskustva, postoje brojne prepreke koje će za vas kao laika biti nerešive, a samim tim će zamena baterije za Mate 20 lite biti neuspešna. Ako ste malo vičniji i uspete sami da odvojite bateriju, još teži poduhvat vas čeka pri povezvanju nove baterije.

Zato još jednom razmislite da li treba sami da majstorišete, posebno ako već znate za pouzdan i kvalitetan servis mobilnih telefona – Doktor Mobil koji će zamenu baterije za Mate 20 lite obaviti povoljno i u najkraćem mogućem roku.

Doktor Mobil menja bateriju za Huawei Mate 20 lite

Situacija će biti potpuno drugačija ako zamenu baterije za Mate 20 lite prepustite profesionalcima, jer smo mi stručan i efikasan tim obučenih servisera koji će pažljivo i vešto izvršiti ovu operaciju.

Kada nam dostavite svoj mobilni telefon dobićete precizne ionformacije u vezi sa tačnom dužinom trajanja servisa, ali i naknadom za ovu uslugu. Nakon toga, uz vašu saglasnost, izvršićemo najpre detaljnu dijagnostiku, a zatim i pouzdano zameniti bateriju za Huawei Mate 20 lite.

zamena baterije mate

Upit o ceni zamene baterije za Mate 20 lite

  Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

  Pozovite i zakažite termin

  011 / 4022-611

  ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

  Kontakt forma:

  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  AKS Sabac Brza Posta
  PostExpress Posta Srbije

  Zamena baterije za Mate 20 lite samo je mali deo sveobuhvatne usluge našeg Doktor Mobil servisa mobilnih telefona. Pored toga, u okviru Huawei servisa vršimo i ostale što softverske, što hardverske intervencije.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena